Özür dileyerek söylüyorum canınızı çektirmek istemem hamileyim 6 haftalık bir dilim pastırma yedim bebeğe bir zararı olur mu çok pişman oldum yediğime
Pastırma, sucuk, salam gibi gıdalardan uzak durmak gerek. Ama bir defa yemekle de bir şey olmaz. Kafana takmana gerek yok
Teşekkür ederim yorumun için sadece bir dilim incecik yedim başka yemedim çok üzüldüm kendimi yiyip bitiriyorum ya bir şey olursa diye
Bir daha yemem zaten
Çok az yemişsin zaten korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Rahat ol
Teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı bide birşey daha sormak istiyorum 6 haftalık oldum ama hiç tutunma kanaması lekelenmem olmadı acaba bebek tutunmuş mudur idrarda pozitif kandada pozitif çıktı
Kontrole gitmedin mi?
Gittim çok yeni o yüzden görünmedi dedi sonra birdaha kan testi verdim beta 400 küsürlere yükseldi doktor tam beklediğimiz gibi güzel yükseldi dedi perşembe günü ultrason için çağırdı ama hala lekelenmem yok kasık ağrısı göğsümde acı sızlama gibi bu belirtiler var
Sorun yok, hamilelik herkeste farklı deneyimlenir. Randevuna gittiğinde belli olur, o yüzden rahat olmaya çalış. Şu an bu daha önemli.
Teşekkür ederim içim rahatladı iyiki varsınız
Uzak durmak gerekli fakat, bir kereden bir şey olmaz canım. Bir de kalitesine dikkat et istersen.