Merhaba hanımlar, Bu konu ile bir yazı göremedim sanırım kimsenin başına gelmemiş. kurtaj sonrası patalojiye gonderilen oldu mu? 7 haftalik iken kalbinin durmasi sebebinile kurtaj olmak zorunda kaldım. Pataloji sonucum parsiyel mol çıktı yani kısmı mol. Daha once hic duymamıştım 6 ay gebelik yasak dedi ve haftada bir kan verip beta düşmesind bakilacak mis Daha once bilgi sahibi olan varmi
3 Beğeni
Geçmiş olsun arkadaşım kese eve kaldığı ićin biz patolojiye gönderememiştik. Tıbbi genetiğe gittiniz mi
Sağolun teşekkür ederim. Hayir sadece embriyo parçası patalojiye gitti o şekilde tani koyuldu . Bugunde kan verdim haftada 1 verip düşme egilimine bakılıyor. Hatırlarsanız leke gördüğüm için burada konu açmıştım kontrol icin gittigimde kurtaja alındım
1 Beğeni
Ben kürtajdan 10 gün sonra tıbbı genetiğe gidip kan verdim merğer pıhtılaşma yatkınlığım varmış o yüzden kayıp yaşamışım
Anladım belki ilerleyen süreçte doktor boyle bir yonlendirme yaparmi bilmiyorum. Sadece normal bir düşük olmadığı için insan biraz üzülüyor. Tanısı farklı olduğu için
1 Beğeni