Parsiyel mol

Merhaba hanımlar, Bu konu ile bir yazı göremedim sanırım kimsenin başına gelmemiş. kurtaj sonrası patalojiye gonderilen oldu mu? 7 haftalik iken kalbinin durmasi sebebinile kurtaj olmak zorunda kaldım. Pataloji sonucum parsiyel mol çıktı yani kısmı mol. Daha once hic duymamıştım 6 ay gebelik yasak dedi ve haftada bir kan verip beta düşmesind bakilacak mis Daha once bilgi sahibi olan varmi

Geçmiş olsun arkadaşım kese eve kaldığı ićin biz patolojiye gönderememiştik. Tıbbi genetiğe gittiniz mi

Sağolun teşekkür ederim. Hayir sadece embriyo parçası patalojiye gitti o şekilde tani koyuldu . Bugunde kan verdim haftada 1 verip düşme egilimine bakılıyor. Hatırlarsanız leke gördüğüm için burada konu açmıştım kontrol icin gittigimde kurtaja alındım

Ben kürtajdan 10 gün sonra tıbbı genetiğe gidip kan verdim merğer pıhtılaşma yatkınlığım varmış o yüzden kayıp yaşamışım

Anladım belki ilerleyen süreçte doktor boyle bir yonlendirme yaparmi bilmiyorum. Sadece normal bir düşük olmadığı için insan biraz üzülüyor. Tanısı farklı olduğu için