Park yatak

Güzel annelerim park yatak olarak ne önerirsiniz. Kullanan yada park yatak alıp memnun olan annelerim yazarlarsa çok memnun olurum.

2 Beğeni

Canım eğer istanbuldaysan havuzlu han diye bir AVM var sadece bebek eşyası satan mağazalar var ,ben besigimi ordan aldım hemde mobilya yerinde varsa çok güzel park yatak chicconun 8 kusur birseydi bn mobilya 13.500 aldım üstelik 6 taksit

1 Beğeni

Yok yaaa İstanbul’da değilim maalesef Ooo çok iyi almışsınız. Tayinciyiz biz yaa böyle taşınabilir park yataklar olsa bizim için daha iyi olacak sanırım :smiling_face: Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :hugs:

1 Beğeni

E bebekden kanz marka anne yanı park beşik aldım çok da güzel kullanışlı indirimde 3600 TL fiyatı da çok uygundu :innocent:

1 Beğeni

Elele baby park yatağını kullanıyorum bende tayinci olduğum için çok memnunum ben içinde ince bir yatakta hediye geliyor 3.500 e aldım

1 Beğeni

Madre anne yanı olanı mı kullanıyorsunuz? Elelenin ürünlerini almayı düşünüyorum bende

Valla adını unuttum ben geçen sene aldım hamileliğim yeniydi alt değiştirme alanı falan var ama çok gereksizmiş aslında o alt değiştirme alanı onun dışında gayet güzel kaliteli kullanışlı cepleri baya var çok işe yarıyor

1 Beğeni

Ve kanz markanınkinden daha büyük ben kanz markaya da baktım çünkü

1 Beğeni

Ne demek kuzum ,evet vallahi hamdolsun sansimiz yaver gitti besikgen yana :face_holding_back_tears::upside_down_face:

1 Beğeni

E bebekten prego park yatak aldım 3.000 ya da 4.000 di yalnış hatırlamıyorsam tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben elele bonte2 aldım canım 6in1 çok beğendim hamileyim şuan ama çok güzel geldi Trendyol üzerinden sipariş verdim bende tayinciyim tek başıma kurdum o kadar kolayki kurulumu çok rahat

1 Beğeni

Prego City Life modeli. Hem alt açma,hem organizeri hem de müzikli tepe oyuncağı var. Yatağa da sabitleniyor. Adı bilinen çoğu markaya bin basar :hibiscus:

1 Beğeni

Banada annem bu marka ve modeli hediye olarak aldı kurulumu yaptık çok güzel kullanışlı yatak hediye olarak geliyor

2 Beğeni