Güzel annelerim park yatak olarak ne önerirsiniz. Kullanan yada park yatak alıp memnun olan annelerim yazarlarsa çok memnun olurum.
Canım eğer istanbuldaysan havuzlu han diye bir AVM var sadece bebek eşyası satan mağazalar var ,ben besigimi ordan aldım hemde mobilya yerinde varsa çok güzel park yatak chicconun 8 kusur birseydi bn mobilya 13.500 aldım üstelik 6 taksit
Yok yaaa İstanbul’da değilim maalesef
Ooo çok iyi almışsınız.
Tayinciyiz biz yaa böyle taşınabilir park yataklar olsa bizim için daha iyi olacak sanırım
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
E bebekden kanz marka anne yanı park beşik aldım çok da güzel kullanışlı indirimde 3600 TL fiyatı da çok uygundu
Elele baby park yatağını kullanıyorum bende tayinci olduğum için çok memnunum ben içinde ince bir yatakta hediye geliyor 3.500 e aldım
Madre anne yanı olanı mı kullanıyorsunuz? Elelenin ürünlerini almayı düşünüyorum bende
Valla adını unuttum ben geçen sene aldım hamileliğim yeniydi alt değiştirme alanı falan var ama çok gereksizmiş aslında o alt değiştirme alanı onun dışında gayet güzel kaliteli kullanışlı cepleri baya var çok işe yarıyor
Ve kanz markanınkinden daha büyük ben kanz markaya da baktım çünkü
Ne demek kuzum ,evet vallahi hamdolsun sansimiz yaver gitti besikgen yana
E bebekten prego park yatak aldım 3.000 ya da 4.000 di yalnış hatırlamıyorsam tavsiye ederim
Ben elele bonte2 aldım canım 6in1 çok beğendim hamileyim şuan ama çok güzel geldi Trendyol üzerinden sipariş verdim bende tayinciyim tek başıma kurdum o kadar kolayki kurulumu çok rahat
Prego City Life modeli. Hem alt açma,hem organizeri hem de müzikli tepe oyuncağı var. Yatağa da sabitleniyor. Adı bilinen çoğu markaya bin basar
Banada annem bu marka ve modeli hediye olarak aldı kurulumu yaptık çok güzel kullanışlı yatak hediye olarak geliyor