Park yatak ve anne yanı beşik

Kızlar ben doğacak bebeğim için park yatak aldım büyük ancak onu kendi odasına koymak istiyorum. Yani gündüz odasında uyusun orda kullanayım onu gecede böyle ufak anne yanına konulan beşikler var her yere taşınabilen ufak. Onlarda mı alsam acaba diyorum. En azından yatak odasını cok kaplamaz park yatak. Gece o ufak beşik işimi görürmü sizce napsam bilemedim

Ben öyle küçük bir beşik aldım yatak odam da onu kullandım hatta evin her köşesinde kullandım çok rahat oluyor tavsiye ederim şimdide onu köye anneme bıraktım gittikçe orda uyuyor rahat oldu baya

Bizde köye gidip gelcez hem o açıdanda kolay olur cocuk yer yadırgamaz diye düşündüm. Sizin kullandıgınız hangi marka nasıl bişey yani

@Arzug1 canım ben yatak odama park beşik kurdum normal evin icindede odaya hamak kullandim rahat ettim 6 7 ay kullanılıyor bebeğe görevde değişir dönene kadar bebek ,rahat ettim sonra zaten hep besigine alistirdum orda yatıyor

Benim ki bundandı ama katlanamiyor katlanan olanları alırsan daha rahat taşırsın

Çok teşekkür ederim :heart:

Bu yatakla 5. Aya kadarr büyyüttüm çok çok rahat ettim istediğim yer yere taşıdım şimdi yanımızda park yatakla yatıyor artık kalkmaya başladı yatağın içinde. Aman sakın heves edip tahta yatakşardan almayın ayağa kalkmaya başladıklarında yatak içimde bir anda ellerini bıtakıp pat düşüp kafalarını çarpabiliyorşar görümcem pişman oldu aldıgına. Benm ki ellerini bıraksada düşsede kenarları bez olduğundan çok rhat

Bende park yatak aldım o hazır odasında olacak. Tahta falan almam çünkü hiçbi cocugun onda yattıgınu görmedim​:rofl: bende böyle kolay ufak bişe olsun istedim en azından yatak odamda. Zaten bende bikaç ay sonra ayırırım yatagınj diye düşünüyorum