Park Beşik Sallanma Aparatı Sorunu

Kizlar park beşik kullanan var mı sallanma aparatı ni indirince yamuk duruyo sizinki nasıl duruyo

1 Beğeni

Evet bizim de yamuk takma yeri yan demir

Sanki devrilicek gibi

Bizim de öyle normal

İlk olarak Dedikodu adlı kanalda gönderildi
Seray2023

Kizlar aranız da park beşik kullanan var mı

Gulsen95

Ben kullanıyorum neden ki

zsnblk

Bende kullandım

Seb

Bende aldım inşallah nasip olur kullanmak

Seray2023

@Gulsen95 ve @zsnblk sallanma aparatı ni kullanınca beşik yan duruyor bu normal mi

Öyle mi olması gerekiyor ayakları yere deymiyir yana yaşlanıyor dusucekmis gibi

Gulsen95

Hiç sallanma aparatını kullanmadım ben canım çünkü ben hiç sallamıyorum benim kızı . Ve aparatı hiç takmadım Ama yamuk olmasına gelirsen benimkide hafif bi yamukluk var ama Yataktan mı yoksa beşiktenmi kaynaklanıyor henüç çözmüş değilim ama çok az böye bir kaç cm yamukluk benimki . Ve tahminimce anne yanı yaptığım için herhalde geceleri tek tarafa baskı yapıyorum bazen bebeğin yanına uzanmaya çalışıyorum uyutmak için herhalde ondan dolayı yatak kayması oluyor benimki.

zsnblk

Bende sallanma aparatını kullanmadım ilk bi kurarken takmıştık ama yamukluk falan yoktu eşim çok inceler böyle şeyleri abartısız 1 saat incelemiştir ama bi yamukluk birşey yoktu

Yan komşumun da var onunda hafif yamuk duruyor normal galiba bende almayı düşünüyorum bakalım kenarda durayım riskli ise almayacağım​:confused:

Normalmiş çünkü aparatı çıkarınca düz duruyo

Çok kullanisli

1 Beğeni

Benim aldığım park besik 4 tekerlekli ve 4 dugmesini ceviriyorum sallanma pozisyonuna geciyor o yuzden yan durma vs olmuyor bilgim yok bu konuda