Kızlar park beşik içine yatak nasil olmali beşik aldık ama yataksız geldi. Yengem döşek yapmış ama yenı doğan bebek döşekte yatar mı bilmiyorum. Yoksa magazadan falan mı almamız gerekiyor sert olması lazım diye bilgim var doğru mu
Canım ben de craftın park beşiği var onun içine ben ayrı olarak ortopedik 70’e 120 boyutlarında bir yatak aldım onu kullanıyorum sen de Park beşiğin çapına göre yatak sipariş edebilirsin veya mağazadan alabilirsin
Peki yatak sert veya yumuşak olması lazım diye bı durum var mı bı yerde görmüştüm yenı doğan bebekler sert yatakta yatmalı diye
Sert yatakta yatması lazim yenidoğan döşek içine çöker
Teşekkür ederim. Önerebılecegınız bi yatak varmı yada magaza
Bebek eşyası satan bir mağazadan aldık. Kalınlığına göre ücretlendiriliyor. İncecik süngerler var onlar 400 tl ama bence kesinlikle rahat edemez onlarla. 700 800 tl civarında ortapedik ince yatak var biz onu aldık kullanıyoruz çok rahat. tabi fiyatlar benim aldığım zamana göre
Ortopedik yataklar zaten biraz sert oluyor çok sert de değil bizim yataklar gibi çok yumuşak bir yüzey, bebeğin yatağın içine gömülmesine neden olur. Bu da hem omurgasını desteklemez ve rahatsız hissetmesine sebep olur hem de yüz üstü yattığında nefes alamamasına yol açabilir.
Teşekkürler bende ortopedik yatak alayım ozaman
Teşekkür ederim canım bende ortopedik yatak alayım ozaman bıde reflü yatagı
Ben yatastan aldim bir tarafi sert yenidogan icin bir tarafi biraz daha buyuyunce kullanmak icin yumusak olan yataklari var Bakmanizi tavsiye ederim.
Ben reflü yatağını kullanıyorum benimkinde yatak olmasına rağmen
Orayada bakayım bı ozaman istikbâl vardı aklımda yataş hiç gelmedi aklıma
Daha mı rahat reflü yatağı
Trendyola yada herhangi bi online siteye yazarsanız park beşik yatagi cikar zaten bebegin agirligi olmadigi icin yeni alinan yatak da sert olur
Teşekkürler
Bence baya rahat hem yan yatıyor keyifle uyuyor
Bende alacağım inşallah