Panika atak ve gebelik

Arkadaşlar panik atagim hiç gitmiyo sürekli kalp krizi geçirme korkusu beni mahvediyo nqsil başa cikicagimi bilemiyorum :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Geçmiş olsun , kötü şeyler düşünmeyin. @Tamella arkadaşımızın da panik atağı vardı hamileyken çok stress yaşardı bu yüzden de genel anestezi alarak sezaryen oldu 2 gündür

1 Beğeni

Çok sağolun ama stres değil bu değişik birşey tarif et deseniz edemem qnlatamam hergun ölüm korkusu çocuklarınızın gözünün içine bakamiyosunuz

1 Beğeni

Kıyamam :pleading_face:

Neden böyle bir korku yaşıyorsunuz ? Altında bir neden yatmalı :pleading_face:

Ah bir bilsem altta yatan sebep ne çözemiyorum neden kalp?her defasında bunu kendime soruyorum ama yok Rabbim dusmanima vermesin

Merhaba Rabia. Kalp çarpıntısı panik atağın olmazsa olmazı o yüzden kalp. Korkma yani normal insanlar bile farkında olmadan ömürleri boyunca en az iki üç kez atak geçiriyormuş. Öncelikle bir psikiyatriste gidip altında yatan nedeni öğren bence. Sonrası daha kolay oluyor inan. İnşallah en kısa sürede geçer​:pray:t4:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Senorita

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Söylediklerine katılıyorum :blush:

Hormonlardan dolayı da korkular artıyor ama siz yine de güzel düşünün güzel olsun inşaAllah sağ salim alırsınız kucağnlza bebişi​:smiling_face_with_three_hearts:

@Rabia1 inşallah bu durumu bi an önce atlatırsın canım​:pray:pisikolojik olarak aklından çıkar. Aklına geldiği an başka şey düşün mesela şarkı okumaya başla

Bunu düşünmekten günlük hayatındaki işlerin aksıyorsa bı uzmana görünmeni öneririm. Kendi kendini sakinleştirebiliyirsan zamanla geçer

Merhaba @Senorita hoşgeldiniz :wave:t2::confetti_ball: