Panik atak ve doğum

Kızlar panik atak hastası olup da normal doğum yapabilen var mı. Hamile kalmadan önce sürekli panik atak krizleri geçirip acillik oluyodum, güçlü antidepresalar kullandım. Hamile kaldıktan sonra bırakmak zorunda kaldım. Şu anda ara hafif nöbetler tutuyor ama geçiyor. Doğum anında da gelir diye korkuyorum. Kendimi olabildiğince pozitifliğe şartlandırıyorum. Normal doğumu ıstiyorum. Ama panik atak sezaryanı gerektirir mi? Bu durumu yaşayan var mı uzun uzun aydınlatsın lütfen.

Merhaba benimde anksiyetem vardı. Youtube psikolog izzet güllü yu izlemeni tavsiye ederim. Ben onun sayesinde bilinc altımi guclendirdim. Panik atak içinde videolari var hergun izle içsellestir eminim cok iyi gelecek sanada

2 Beğeni

Canım uzerınden geçmiş konunun ama ne yaptın dogumunu merak ettim

1 Beğeni

Aslanlar gibi doğurdum hiç de paniklemedim. Kriz gelmedi​:rofl::rofl:. Suyum gelince bi korktum elim ayağım titredi ama sonrasında sancı ve doğurma kısmında sadece bebeğe odaklanmıştım doğumum kolay oldu zaten korktuğum gibi olmadı. 15-20 dk da doğurdum

Ay canım maşallah ne güzel bir doğum olmuş sevindim senın adına inşallah benim ki de kolay olur

1 Beğeni