Merhaba arkadaşlar 20 sinde özelde planlı sezeryan doğumum var aynı gün doktor usg bakıyor mu muayene ücreti ödediniz mi doğumu atlatanlar cevap verirse çok sevinirim bütçe ayarlamamı ona göre yapacağım
Merhaba 6 Aralık’ta planlı sezaryen oldum. Usg bakılmıyor nst çekilip sancıya bakılıyor bir süre sonra doğumhaneye iniyorsunuz herşey hazırlanınca. Muayene ücreti falan da yok tabiki. Sadece önce hastaneye girip evrak işlemleri ve doğum ödemesini yapıyorsunuz o kadar. Hatta benim doğum yaptığım hastanede kadın doğum doktorum dışında psikolog diyetisyen çocuk doktoru vs de geldi ve hepsi taburcu olduktan sonra 1 muayene daha ücretsiz şekildeydi. Sizinde doğum yapacağınız hastaneye göre neleri kapsadığı değişebilir sorup öğrenebilirsiniz. Sağlıkla kolay bir doğum geçirmeniz dileğiyle ![]()
Çok teşekkür ederim
Benim bildiğim doğum parası harici para almıyorlar hatta ilk 28 gün bebek yenidoğan sayılıyormuş oyuzden para alamazlarmış herhangi bir muayenden çoğu lişi bunu bilmediği için olağan dışı durumlarda para ödüyormuş