Merhaba ben 36 haftalık hamileyim normal dogum istiyorum suan hersey yolunda 10 ocakda catı kontrollü var ozelde dogum yapmak istiyorum ama esım devlet dıe ısrar edıyor gaziantep de ikametgah edıp Devlet hastanesinde doğum yapan memnun olan varmı??
Merhaba canım arammıza hoş geldin. @gaziantep-anneleri miz sana yardımcı olacaktır.
Ben devlette memnun olan kimseyi duymadim buna şehir hastaneside dahil uygun olan ozel hastaneler var onlari tercih edebilirsiniz mesela hayat hastanesi cok uygun diye biliyorum dogumda ve hamit soysal var orda inanilmaz iyi bir doktor
Fıyat ne hayat hastanesinde bilginiz varmı
Ben kontrollerimi devlette yaptım doğumu ise özelde. Devlet hastanesi kesinlikle pişmanlıktır. Yanında eşin bile olmuyor erkekleri almıyorlar içeri. Ben en çok eşimi istedim o an yanımda en büyük destekçim eşimdi çünkü. Doğumu oldu bittiye getiriyorlar genel olarak ve beklemek istemedikleri için ilk fırsatta vajinayı kesiyorlar
Devlet hastanesinde 2 gün yoktan yere suni sancı çektim.3.günde dayanamayıp özele geçip sezeryan olmuştum.İnşallah sizin gideceğiniz hastane sizi zorlamaz
Evet ben oraya gittim muayne ucreti 1000 tl mi 900 mü ne öyle bir şey dogum ucreti de galiba 9 bindi ama en uygun orasi simdi belki yeni yil girdigi icin zam gelmistir ama yine en uygunu orasi hamit soysal sabahlari hayat hastanesinde ogleden sonra ncr de calisiyor cunku cok talep var ona bir konusun bence
Benim kiz kardesim Gaziantep Şehir Hastanesinde doğum yaptı 2 mart 2024 de ve hiç ebelikten anlamayan ebeler dogum yaptirmis normal dogum ve dikişli oldu dogumu dikiş nasil atılır diye ögretmişler kardesimin uzerinde ve dogumhaneden 3.5 saatte cikmis bebek de o saate kadar aç kalmis anasina vermediler ve sonrasinda sarılık oldu eve geldik bebek sariliktan hastanede yatti kardesimin dikişleri patladi enfeksiyon kapti tekrar dikiş attilar neyse ki tuttu sonra doktor dikiş atti tekrar ama uyuşturmadan diktiler neler çektik biz yaa YAZIKLAR OLSUN İŞ BİLMEYENLER HASTALARİN GEBELERİN DOGUM YAPANLARIN UZERİNDE MESLEK OGRENIYORLAR
Gaziantep şehir hastanesinde doguma gideni aliyolar odaya yanina kimseyi de vermiyolar refakatci almiyolar yanina tek basina dogum sancısı cekiyo dogum yapana kadar teksin kimseyi almazlar yanina benim kiz kardesimin yanina beni almadilar it kopek gibi de azar cekiyolar daha once hasta yakini video cekmis sikayet etmis zaten bu yüzden kimseyi almiyolarmis refakatçi olarak DOGUM YAPTİKTAN SONRA ALİYOLAR REFAKATÇİ DOGUMA GİDENE REFAKATÇİ YOK TEK BASİNA KALIYOR