Özel hastanede ücretin yarısını geri alabiliyor muyuz

Kızlar bı kaç video gördüm özel hastanelerde eğer tak fatura halinde fatura verirlerse doğum yaptıktan sonra yarısını geri alabiliyor muyuz bu doğru mu

Ben de bunu duydum ama detaylı bilmiyorum

Geri ödeme seçeneği

Burda yazıyor canım bakabilirsin arkadaşim atmıştı banada geçen hafta ben anlamadığım için eşime attım :smiling_face:

1 Beğeni

Benim bir arkadaşım almıştı

Hastanede bir sürü kağıda imza atılıyor ve orada yazıyor herşey bence zor ama alabilen varsa helal olsun​:face_with_hand_over_mouth::hugs:

2 Beğeni

Tek fatura çıkardıkları zaman alabiliyormusuz sanırım nasıl almış acaba hastaneler tek vermiyormuş uyaniklar

2 Beğeni

Edirne’de özel bir hastaneden almıştı arkadaşım yarısını. Tek fatura vermişler ona. Hastane çok donanımlı bir hastane olmadığı için düşmüşler :joy::joy:

Ben de fakültede değil de o hastanede doğum yapsaydım ben de alacaktım :joy: Tabi arkadaşım parasını aldıktan sonra gözleri açıldıysa bilemem :face_with_hand_over_mouth:

Ben de Edirne’deyim de, hangi hastane olduğunu biliyor musunuz? 2 tane özel hastane var zaten burada da, acaba benim gittiğim mi emin olamadım.

1 Beğeni

Ekol hastanesi değildi de diğeriydi. Trakya Özel Hastanesi’ydi galiba

1 Beğeni

Ayy çok teşekkür ederim sağolun, içime su serptiniz. Donanımsız deyince korktum bir an yanlış hastane tercihi mi yaptım diye​:joy:Yani Ekol’un de aşırı donanımlı olduğu söylenemez ama en azından şuanlık şehrin en iyisi​:see_no_evil::pray:t2:

1 Beğeni

Ekol de çok donanımsız bana göre :blush: Benim göğüs kemiği ağrım için 2 ay boyunca teşhis koyamadılar, 29. haftamda 2 cm açılmam olduğu için ekipman yetersizliği var diyip fakülte hastanesine yönlendirdiler ve 38. haftamda fakültede doğum yapmak zorunda kaldım :pleading_face:

Yani evet, dediğim gibi orası da çok iyi sayılmaz, eşimin kuzeni de sizin gibi ekipman yetersizliğinden fakülteye sevk edildi ama bulunduğumuz yerin en iyisi yine kıyaslama yaptığımızda orası. En azından devlet hastanesinden iyi, devlet çok kalabalık olduğu için asla ilgilenmiyorlar, başlarından savıyorlar hep, 5 dk muayene mi olur​:joy:Siz hangi doktora gittiniz sahi Ekol’de kadın doğumda?

1 Beğeni

Tabi, devlete kıyasla iyi :blush:

İlk Berna hanıma, daha sonra öneriler üzerine Sibel hanıma geçmiştim. 6. ayıma kadar gittim zaten, sonra fakülteye sevk edildim

1 Beğeni