Özel hastane doğum ücreti?

Kızlar özel hastanede doğum kaça mââl oluyo bilenler paylaşabilir mi rica etsem

Burda yatak ücreti 26500 2000 kan tahlilleri doktoru istersek +2000 fiyat verdiler Sezeryan olursa peşin istiyolar diye duydum önden ödeme aliyolarmis Balıkesir’de şuan boyle

1 Beğeni

Değişiyor ama genelde en düşük 40- 50 civarı diye biliyorum

1 Beğeni

@Göknur30 net bir fiyat vermek mümkün değil ama hangi şehirdesin aynı yerde olan annelerimize sorabiliriz​:smiling_face:

35-45 bin TL bursa Nev hastaneleri Bursa medicalpark 50 bin istedi hayat hastanesi 28 bin istedi gerçekten doğum ucretleri fazla yüksek umarım devlet buna bir el atar

1 Beğeni

Şanlıurfa da gittiğim hastanede normal için 9 bin sezaryen için 14 bin dendi tabi hastane ve şehir olarak değişiyo fiyatlar

Trabzon’da 6 ay önce 25.000 bindi

Ne kadar uygun yaaa ne güzel

Bugün hastaneyi aradım ben de Kocaeli de yaşıyorum bu arada.Sezeryan ya da normal doğum fark etmiyor dedi 25 bin dedi.

Hastaneden hastaneye değişiyor ben Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi’ne gidiyorum normal dogum 22 bin sezeryan 25 bin dedi doktorum

Kocaeli’nde hangi hastaneyi aradiniz

Hangi hastane ?

Marmara körfez

1 Beğeni

Ben pekt olarak almak için sordum 41 bin dediler

Benim doğum yapacağım hastane şu an 82.000 ama yılbaşından sonra zam gelecek 120.000 bulur dedi doktor

Lotus galba bende sordm oyle dedi doktorun kim

50 gun once 24 bin liraya sezeryan dogum yaptin

Yok lotus değil academi Ayşe baz

:frowning_with_open_mouth::frowning_with_open_mouth::frowning_with_open_mouth:Artık millet bu fiyatlarla çocuk bile doğurmaz.Devletin gerçekten bu fiyatlara el atması lazım.Dogumlar ücretsiz olmalıydı

Himm mehmet agar da orda yaptiriyo dogumu ayni hastane 25bin sizce lotus mu academia mi ben burda yeniyim de