Özel Detaylı ultrason fiyatı?

Özelde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar aşağı yukarı nenkadar ödediniz ?

Ben 8 temmuzda yaptıracam fiyat olarak 2415 tek gebelik içinmiş esenyurt medihausta

Pendik Medipol uni hastanesi 2700 tl

Merhaba eşiniz sizinle birlikte girebiliyor mu ve uzun mu sürüyor bazı yerler 10 15 dk yapıyor bende anadolu yakasındayım avicenna kartal da yaptıracağım ama fotoğraf vermiyormuş bide eşinle giremiyormuşsun babasımında hakkı olduğundan girsin istiyorum alternatif yer bakıyorum sizin bilginiz varmı acaba

Bende bu hafta yaptırdım 3 bin TL

Evet eşim girdi, 45 dk falan surdu cok memnun kaldım. Üç tane de fotograf verdi. Normal ultrason kagıdı degil fotoğraf kagıdı baskısı. Ekran kaliteside cok iyi dev ekran da hem siz hemde eşiniz izleyebiliyor

2750 tl verdik . 1 saat 10 dakika sürdü bebek biraz inat yaptigi için . Tüm görüntüler ve videolar cd olarak verildi ayriyetten fotograf olarak da verdiler. Eşim de benimleydi cay kahve ikramı falan yapıldı doktor hep sohbet halindeydi cok eglenceli ve hızlı gecti.

Videoda veriyorlar değil mi? Çok teşekkürler bende orayla bir görüşeyim alternatif arıyordum denk geldi iyi oldu hangi dr

14 mayısta denilizde 2750 verdik

3.500 fiyat aldim 40 dk falan suruyomus ultrasyon buyuk resim ve cd dahil icinde ankara koruda

Video vermiyorlar. Eşiniz video cekebilir. Perinatoloji uzm Dr Hayal bey. Ben cogu hastaneyi aradığımda detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı yapıyordu. Kadın dogum drum ozellikle perinatoloji uzmanı onerdi. Bu işin asıl uzmanları onlar.

1 Beğeni

Devlet yapmıyor mu detaylı ultrasyon ?

Devlet Hastanede Peritanaloji bölümü varsa, kadın doğum uzmanı seni oraya yönlendiriyor zaten . Yeşil alan açıyor sende uygun zmn randevusunu buldun mu alıyorsun gidiyorsun

Haftaya cuma gideceğim. 4.250 tl Kozyatağındaki özel bir hastanede.