Özel bölge kaşintisi olan var mı ne yaptıysam geçmiyor krem fitil lütfen acil önerilerinizi bekliyorum dayanamaz oldum
Merhaba
Enfeksiyon ya da mantar olabilir. Bir doktorun görmesinde fayda var çünkü gebelikte her krem, fitil kullanılmaz
Evet kesinlikle doktora görünün enfeksiyon riski yüksek olan bir yer bende de var ama birşey kulanmıyorum doktor kontrolüne iki gün var doktora söyleyecem
Vajinal enfeksiyona, kalıntıya ve kokuya nioli yağı çok iyi geliyor diye biliyorum. İç çamaşırına birkaç damla damlatarak kullanılıyor. Ama gebelikte herhangi bir riski var mı bilyorum. Bir dahaki kontrolünde doktoruna danış istersen
Merhaba,bende de kaşıntı vardı.mantar ve gardnerella hastalığı çıkmıştı. tedavi görüyordum evde,ama tam yapamıyordum diye kaşıntım 3 ay sürmüştü,tedavim biraz uzun du diye,bebekle yapamıyordum tam.
Ama bana en çok tuvalete girince hep yıkanıp kurulanıyordum çok yardımcı oldu. Ve günlük ped ve s kullanmâdım kullanınca çok kaşıntım oluyordu.
Birde ben tedavimi tam görmesem bile,hep bunu yapardım,bu fotodaki ilaçla yıkanıyordum. 2 bardak ılık suya bir çay kaşığı döküp karıştırıp Lavmanın içine alıyordum ,vajinamın iç kısmına sıkıyordum,kaşıntıyı götürüyor gerçekten ama sen sanırım hamilesin sana olurmu bilmiyorum,o yüzden jinekologa danışmalısın.
Birde kaşıntı yüzünden akıntı gelmiyordu bende akıntı gelmeyince de kaşıntım daha çok oluyordu,şimdi akıntım yine gelmiyor,cinsel ilişki sırasında da sıvı gelmiyor eskiden olurdu,bu durum canımı çok sıkıyor,ilişki sırasında.