Merhaba bu hastane de takipli olan var mı?
Ben gitmeyi düşünüyorum bı bakicam olmadı siz gittinizmi
Merhabalar bugün ilk muayene için gittim. Normalde başarı Hastanesi’ne gidiyordum fakat verim alamadim. Asya Hastanesi’nde oğuz hocayı önerdiler. İyikide gitmişim. Çok ilgili bir doktor asistanları da aynı şekilde ilgililer. Ben memnun kaldım
Bende gitmeyi düşünmüştüm gebeligimin ilk zamanlarinda taki gop kadin sağlığı tip merkezine gidene kadar gittim ve cok nemnun kaldim ahmet bey doktorum 21 haftalik olduk oraya devam ediyorum gitmek isterseniz fikir olsun
Merhaba canım Mucize Anne’ye hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Normalde başarı hastanesini düşünüyordum ama eşimin kuzeninin tavsiyesiyle Asya Hastanesinde Aygün hanıma gittim kendisinden çok memnun kaldım hiç terslemedi ne sorduysam çok güzel cevapladı o yüzden orda devam etmeyi düşünüyorum. Bi sonraki gidişimde doğum için fiyat almayı düşünüyorum bakalım
Bende ilk doğumu basarida selime hanımda yaptım bende şuan kararsızım asya hastanesimi yoksa başarımı diye
Muane ücreti nedir
Avrasya hastanesi de çok çok güzel hastanenin içi baya lüks ama Mete diye bir doktor vardı iki aylık gebeligimi ultrasonda görmeyip beni emara sokmuştu ondan sonra bı daha gitmedim o hastaneye ama çok gitmek isterdim
Sgklıya 650 tl
Evet selime hanımı da duymuştum. Ama sanırım Asya da devam edicem
Asya hastanesinde çocuk yoğum bakim varmi
20 Nisanda kontroluö var o zaman sorcam