Selam kızlar, kızım için gerçekçi oyuncak bebek almak istiyorum bir ara instagramda denk gelmişti ama şuan bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi nereden bulabilirim.
Bu konu hakkında bilgim yok ben kenarda bekleyeyim
Reborn bebeklerden bahsediyorsunuz sanırım, bu şekilde arama yaparsanız bulabilirsiniz.
Ama eğer bebeğiniz olacaksa böyle gerçekçi bir bebeği çocuğunuza oyuncak olarak almanın doğacak bebeğiniz için de riskli olabileceğini düşünüyorum, dikkatli olmakta fayda var. Çocuklar bunun ayırdını yapamayabilirler herzaman.
Çocuğunuz olacak diye bencede reborn bebek almamalısınız,ben bile karıştırıyorum gerçekmi değilmi diye. Kızınız onu kucağıma ala biliyorum her şey yapa biliyorum diye düşünüp aynı şeylerı bebeğinize uygulaya bilir diye ben tehlikeli buluyorum açıkcası. @mevylinn
Gerçekçi bebek yerine Cry Babies tarzı bebeklerden seçebilirsiniz
Gerçekçi bebekleri biz uzmanlar da pek önermiyoruz. Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi oyuncağı gerçek bebekle karıştırabilirler ve doğacak kardeşini de oyuncak gibi algılayıp bebeğe davrandığı şekilde davranabilir. Ha eğer siz çocuğunuzun onu ayırt edecek bilinçte olduğunu düşünüyorsanız ya da siz ayırt etmesini sağlayabilirseniz olabilir ama genelde önerilmiyor
Temu diye bi site varya oraya bak
Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar kızım 6 yaşında ve uzun zamandır bu bebeklerden istiyor bebek konusunda gerçekten ayıramayacağını düşünmüyorum hem yeterince büyüdü hem de gerçekten cin gibi bir çocuk Bir bebeği var her yere onu götürüyor Lila diye malesef bebişin gözü çıktı o da gerçeğe çok benziyordu ama aynısından bulamıyorum artık 3 4 senelik bir bebek. O yüzden almışken güzel bir bebek olsun diye düşündüm aslında doğacak bebişle ilgisi yok pek sadece o da ben kardeşinin altını temizlerken belki o da onunla oyalanır diye düşündüm.