Ovulasyon testlerine bakar mısınız

Bu gün tekrar ovulasyon testi yaptim adetime 9 gün var

Hiç gebelik testi yaptiniz mi cnm

Yok yapmadım cnm

Elinde varsa bir tane bi yap ama negatif çikarsa buyuk ihtimal geç dollenme olmuştur oda adetin bir iki hafta gecince belli olur

Var bende

Bence yap varsa zaten belli olur negatifte çikarsa yuzde yüz geç döllenmedir oda adet gecince kesin belli olur ama ben eminim sen hamilesin

Gün içinde yaparım

Aynen yap cnm çikarsa zaten mutlu olacan çikmasada üzülme geç dollenme olmuştur oda adet geçmeden hayatta belli olmaz arkadaşimin böyle surekli kirmiziydi adet geçmeden test yapiyordu hep negatif adet gecikmesinin ilk günü hatta kan bile verdi negatif çikti adet gecikesi bir hafta olunca belli oldu geç döllenme olmuştu onda

Tamam üzülmem

Yaptım çok silik çıktı

Bi atabilir misin cnm testi

Çok zor gözüküyor ama

Cnm bu kaset test mi biraz farklı gorundu ama çizgi var görünüyor

Evet kaset testi

1 Beğeni

Bi kaç gün daha geçsin yine yap silik çizgi görünüyor gibi

Tamam cnm cuma günü tekrar yaparım

Yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum

Bu teste göre hamilelik durumu var ben kaset teste daha cok güveniyorum daha net cıkıyor . Ben her iki gebeliğimide kadet test ile ysptım inanın flashla bile zor görünüyordu ama hamleydim. Sizinde öyle muhtemelen daha 4 5 haftakık falan ondan bu kdr silik çıkıyor ilk hamileliğimde adetime 3 gün varken yapmıştm çok silikti kocam şizofrensin demşti ama hamileymişim sonradan özür diledi :rofl: bu uzun testlerde bazen yanıltıyor ama kaset testler daha iyi sonuç verıyor

1 Beğeni

Bu gün kan tahlili verdim Çarşamba günü çıkacak