Ovulasyon testlerim pozitif çıkıyor

Merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var yaptığım ovulayon testlerim pozitif çıkıyor hamilelik olabilir mi

Burda hamilelik görünüyor canım kan testi versen kesin sonuç alırsın boşuna bu kadar test yapma

Adetime 10 gün var bu günde yaptım

Vallh cnm benim arkadaşım da sürekli pozitif çikti gebelik testi yapti hamileydi sende varsada şuan yeni yeni oluşuyor şuan gebelik testinde hemen belli de olabilir olmayada bilir ama sen kesin gebesin bence

İnşallah ya çok istiyorum ancak pazartesi test yapabilirim

Ovulasyon Testiyle Gebelik Test edilmez, Ovulasyon Testi idrardaki LH değerini ölçer buda yumurtlama olup olmadığını belirler Gebelik içinde bence çok erken. Benim adetim 4 gün geçiktiği halde çok silik sonuç almıştım Test te, en iyi Testleri kullandığım halde. umarım bu pozitif Yumurtlamadan Bi Gebelik Oluşur Canım, allah isteyen herkese nasip etsin.

1 Beğeni

Amin inşallah

Benim arkadaşım yapti surekli pozitif çikti sonra adet gununde de pozitifti ondan bir hafta sonra yapti yani adet gecikmesinden bir hafta sonra ancak gebelik belli oldu bu şekil poziflerle hemen gebelik yapinca çikmamişti adet gecikince belli oldu seninde öyle olur gecikmeden belli olmaz ama sen bence gebesin

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin cnm insllh

1 Beğeni

Asli3 hanımın yazdıklarına katılıyorum ovulasyon testi ayrı gebelik ayrı. Suan yaptıgı bu test ovulasyon testi ise yumurtlamanın en yogun oldugu gün çift kırmızı son yaptıgındaki gibi net görünür yumurtalamanın yogun oldugu günlerde cinsel beraberlik 1 veya 2 gün arayala yapılırsa gebe kalma olasılılıgı artar. Yani kesin gebelik var denemez adet gecikmesi sonrası gebelik testi ile bakarsanız daha dogru olur ve gebelik önce kanda belli eder kendini bazen testlerde bile cıkmayabilir yada belli belirsiz olur kan kesin sonuctur. Bunlar bilimsel seyler doktorada sorsanız böyle anlatacaktır. Elisa hanım Allah gönlünüze göre versin insallah hayırlı haberlerinizi alırız bizde :cherry_blossom:

Bende fazla umutlanmak istemiyorum adetim 10 gün kaldı gittikçe ovulasyon testlerim pozitif çıkıyor

Aslinda ben arkadaşimda gordum ondan dedim hatta takibini yapan sayfayada atti oradaki bayan dedi bi sorun var gebelik testi yapsın yapti negatif çikti kanda verdi adetinin birinci gunu 0.2 çikti daha sonra bir hafta tam gecikince 63 değerle gebeligi belli oldu sizinde oyle olabilir hayırlısı olsun sizin icinde insllh

1 Beğeni

Benim görümcede ovulayon testleriyle öğrendi

Ovulasyonla belli oluyor çünkü o dedigim sayfada surekli Ovulasyon pozitifse bu gebeliğe işaret dedi yıllarca o işi yapmışlar görmüşler ondan cnm insllh seninde odur varsada yeni oluyor şuan kanda belli olmaz bekle adetin bir hafta geçsin öyle yap

Hatta bak şunuda ekliyim onunda adetine on gün vardi 7 nisanda gebe kalmış 17 nisan normal adet gunu olmadi gidip test yapti negatifti sonra bir hafta geçti kanda ve gebelik çubuğunda belli oldu sizin şuan yeni olmuştur gebelik

Anladım cnm bir hafta daha bekleyecem

Bence adetin geçsin net belli olacak cnm

Senin ne zamandandir böyle pozitif çıkıyor

Bir haftadır belki daha fazla