Ovülasyon testim 22. Günde pozitifti şuan 7. Gün oldu yumurtalığım çatlayalı adetime daha 4-5 gün var sizce test yapsam çıkar mı yani ovülasyondam kaç gün sonra test yapılmalı bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen
aybaşın geçsin derim daha net sonuç alman yüksek cnm.
Ovülasyondan 10-11 gün sonra filan sonuç çıkmaya başlıyor idrar testlerinde. Şu an kaç gün oldu bilmiyorum ama henüz 11 gün olmadıysa bekleyin derim. Ben de ovulasyon teslerini kullanarak takip ettiğim 2. Ayda hamile kaldım. Ayın 4-5’imde ovülasyon günlerimdi. Sonra ben 14 şubatta test yaptım belli belirsiz gördüm ama çok zor görünüyordu. O yüzden biraz daha bekleyebilirsiniz bence.
Yarın ovülasyondam sonraki 12. Gün sizce yapayımmı
Evet bence varsa silik çizgi görürsünüz
tabi ki bilemiyorum ovülasyonunuzu testlerle mi takip etmiştiniz. Pik olmuş muydu eğer pik olduysa o günlerde döllenme olduysa 12 gün geçtiğinde beta hcg yükselmeye başlamış olur.
Ben yazmışım ama göndermemişim gönderdim zannediyordum
test yaptınız mı merak ettim ![]()
Ovülasyonumun geç oldu 22. Gündü üzerinden 15 gün geçti adetimde 6 gün gecikti sabah test yaptım negatif çıktı![]()
Hmm anladım negatif ise o zaman adet olmanız lazım, ovülasyondan 15 gün sonra adet başlıyor yakında başlayabilir
hayırlısı olsun Rabbim en doğru zamanda nasip etsin, sağlıkla inşallah ![]()
![]()
Çok teşekkür ederim galiba stres yaptım gecikti bu ay ![]()
![]()
Bende ovülasyon testi ile hamilelik planladım 17 gün sonra testte çıktı ![]()
Bugün benimde 17. Günüm hâla adet olmadım![]()
Ay yoksaa ![]()
Yok maalesef regl oldum
hiç bu kadar uzun sürmemişti 40 günde regl oldum evlendiğimden beri düzene oturmadı ya normal mi
Tabi canım benim çok normal
Stresten çok etkileniyor gerçekten bekledikçe adet de gecikiyor belki o yüzdendir. Benim de hep gecikirdi bazen 6 gün bazen 10 gün
Bu ay kendimi hiç dinlememeye karar verdım stres yapmadan akışına bırakıcam ![]()
Hayırlısı olsun inşallah ![]()