Ovülasyon testinde adet zamanı ikinci çizgi

Rabbim tez zamanda size de nasip eder ınsallah :pray:t2:

1 Beğeni

8 ay oldu

O elinizdeki erken gebelk testi degilmi bende bununla yapmistm test 1gun geckmede çıkmıştı

Ovülasyon testi ama bu yarın erken gebelik de alayım tabi adet olmazsam yarın falan​:joy::woman_shrugging:

Evet bir yılı yeni devirdik düğünden bir buçuk ay sonra istedik o gün bu gündür hala deniyoruz olmadı :pleading_face:

Karistirma kafanı peki hiç ovulasyon testi kullandı mi daha önceden hiç böyle çizgi ciktimi çünkü ben kullandım bu senin attiginin aynısını hani yumurta takip edim diye asla iki çizgi olmadi bende

Evet yumurtlama zamanı daha kırmızıydı

İnşallah hamilesındır :smiling_face_with_three_hearts: müjdeli haberi bekliyoruz​:relieved:

1 Beğeni

Allah hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin​:heart:

Sağol canım Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah :pray::pray:

Benimde olmamıştı ben şuan 11 yıllık evliyim ilk bir yıl denemistik olmamisti doktora gittin mi

Umarım gazdan başka bir belirtim de yok. Birkaç gündür inanılmaz bir gripte geçiriyorum. İlaç da kullandım insallah bebek varsa bir şey olmamıştır. Normalde adet olacağım zaman birkaç gun önceden karnım ağrımaya başlardı hiç ağrımıyor

Evet geçen hafta gittim hiç bir sorun yok tiroid vardı yüksekti oda düştü 2.8 e

Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah . Evladı olup da kıymet bılmeyenlerınde yuregıne merhamet koysun Allahım :pray:t2:

3 Beğeni

Neyse sen daha fazla heyecan yapma sabah oldun biran önce​:heart:

1 Beğeni

Evet evet göreceğiz bakalım bebis var mı yok mu​:joy:

1 Beğeni

Ama şöyle bir durum var hiç kafana takmıyacaksin yumurtalıkların etkileniyor bu yüzden yumurtaların gelişip büyümüyor demişti doktor bana bende çok takıyordum ne denediysem olmuyordu sonra takmadım kendi kendine oldu

1 Beğeni

Ya triotten de olmuyo diyolar ama ben doktora gitmiştim bende hsg filmi istendi onu çekildim hamile kaldım hemen sonra dokuz yıl ara verdim tekrar kardeş düşündük kızıma iki yıl normal yolla olsun dedik olmadı tekrar hsg çekildim yine onunla gebe kaldim

Öyleymiş doğru diyorsunuz işte stres yapmamak lazım da ister istemez oluyor.