Ovülasyon testinde adet zamanı ikinci çizgi

Kızlar adet zamanı ovülasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı? Adetim iki gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Adet zamanı çıkmaz diye biliyorum ovülasyon testinde acaba test gebelik testi olmadığı için mi çift çizgi çıktı iki üç gün daha bekle tekrar erken gebelik testi yap sabah

1 Beğeni

Öyle yapayım teşekkür ederim

Evet adet zamanı çizgi çıkmaz benimde adetim 2 gün geçti ovalasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı sende 2 3 gün bekle tekrar yap bence

1 Beğeni

Çok teşekkürler bekleyeyim en iyisi biraz daha.

Hatta ben dayanamayıp kan testi bile yaptırmıştım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu negatif degilki bende aynı testeb almıştım iki gün geçmişti adetim ve gebe olduğum öğrendim aynı böyle silik cikti bence gebesin ben gece acile gidip kan vermiştim

Yumurtlama hangi gün olmustu

Sizinki de ovülasyon testi miydi bu ovülasyon testi çünkü . Bir de birkaç kişi normalde de idrarda lh hormonu bulunuyor ve ovülasyon testinde her zaman iki çizgi çıkıyor dedi bende dedim bekleyeyim hiçbir bilgim de yok bilmiyorum

İki hafta oldu

Sizin ki silik mi çıkmıştı yoksa çok mu koyuydu

Benimki baya koyuydu seninkinden sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım oda silik çıktı gene dayanamadım Ogün kan testi yaptırdım pozitif dedi doktor ama daha çok yeni dedi

Benimki erken gebelik testiydi resmini atım bakın sizinki gebelik testi degilmi

Anladım ben sabah ilk idrarla gebelik testi yapayım. Gün içinde de yine ovülasyon yaparım bekleyeyim bakalım teşekkür ederim

1 Beğeni

Yok ovülasyon testi benim ki

1 Beğeni

Benim ovalasyon testim kaset şeklindeydi aynen sabah ilk gebelik testi yap bence hamilesin içime öyle doğdu

Bencede hamile neden ovilasyonda böyle çıksın normalde ovulasyon adetten sonra yapılıp pozitif olmuyo mu

Hatta ben ikinci günü bile beklemedim eczaneden erken gebelik testi alıp bir gün gecikme oldu diye yaptım resimde gördüğünüz gibi çok silik cikmisti

2 Beğeni

Evet adet bittikten sonra yapılıyor ovalasyon dönemi bittikten sonra silikleşiyor eğer hamileyse tekrar ovalasyon pozitif çıkıyor bencede hamile