Merhaba hanımlar Yumurta takibi için ovulasyon testine başladım bu ay ve ilkez kullanıyorum yani pek bi bilgim yok sizce yumurtlama gününe yaklaşıyormuyum sanki bana göre çizgi her git koyulaşıyor yapay zekaya sorduğumda 16 17 ve 18 de yumurtlama gercekleşmiş 19 eylülden sonra silikleşmiş diyor ben mi yanlışım acaba T çizgisi C gibi koyu değil ama diğerlerine göre daha koyu gibi ve bu ne anlama geliyor @admin Yardımcı olurmusun ve bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi
Bu konu hakkında bilgim yok ama 20 ve 21 Eylül daha koyu sanki. Yada bana öyle geliyor
Cnm ben de defalarca bundan kullandim henüz yumurtlama olmamış yumurtlama olunca t çizgisi baya koyulaşiyor ayrı markayi kullandim hep yumurtlama öyle oldu özele gidip tespitini bile yaptım 16.gun kopkoyu oldu t çizgisi ogun gidince yumurtan 19mm ovulasyondasin şuan değerlendir demişti @İmre
Benim kullandığımda aynı marka trendyoldan istemiştim
20.21 Eylülde muhtemelen yumurtlama olmuş gibi. Kendim Ovulasyon Testi yaptığımda ne cok belirgin ne cok silikti ama pozitifti ve o gün ilişki gerçekleşti ve gebe kaldım canm.
Peki sonuç aldınız mı yani bu testler sayesinde gebelik oldu mu
Bilmiyorum 3 ay oldu bebişimi kaybedeli tekrardan deniyelim dedim Hayırlsı inşallah teşekürler yorumunuz icin
En belirgin 20 si bende ilk bebeğimde kullanmıştım yanındaki çizgiye aynı renk oluyo ama sizde belki yumurtlama testi yapmadan bi süre önce olduğu için silikleşmiş olabilir sonraki gün biraz daha silik zaten farkettiyseniz. 20 si yumurtlama olmuş inşallah ilişki yaşamışsınızdır ve tutar.
İnşallah ya 2 günde bir sperm kalitesi için ilişki oldu yani 20 sinde degerlendirdik umarım tutar Sağolun ![]()
Yok cnm ben çoğu zaman denedim hepte yumurtlama gördüm tutmuyordu sebepsiz infertilite dedi doktor hiçbir sebebi yoktu tedavi gördüm yumurta geliştirici iğneler kullandim çatlatma iğnesi artı normal yoldan ilişki denedik tuttu oda dokuz haftalikken düşük oldu bilmiyom ben kendimkini estradiol yeterli salgilanmamasina bağlıyorum sanki ondandir gibime geliyor çünkü tedavi sürecini adetin 3.gunu başlıyoruz benim adet kanamamda hep az geliyor o iğnelerde estradiol hormonunun desteklemekte olduğu için onu vurulduğum 3.gunu sanki adet yeni oluyom gibi kanamam yoğunlaşiyor @İmre
Tamda demek istediğim bu işte cnm ovulasyon bugün başlamış bugün yarın ilişki demişti sonra birgun arayla devam ettik adetime bir hafta kala daha ara vermiştik @İmre
Ya anladım dua edin inşallah tutar
Hakkında hayırlısı inşallah ya bende ilk gebeliğim de bebeğimi 8 aylıkken kaybettim aradan 3 ay geçti şuan tekrardan istiyorum Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin
İnsllh cnm senin daha önceden gebeliğin kendiliğinden olmuşsa bu da olur insllh bugün ve yarın ilişki olsun pazartesi ara verin salı tekrar bu şekil daha sonra birgun arayla yapın tutar Allahin izniyle @İmre ![]()
![]()
İnşallah Balım Teşekkür ederim ![]()
8 ay da doğuma yaklaşmişsiniz demek neden kaybettiniz çok üzücü bir durum rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin insllh sağlıkla olsun insllh cnm ![]()
![]()
20 Haftalıkken perinatoloji muanemde bebeğimin her iki böbreğininde olmadığı söylendi.doktorlar yaşamaz aldır erken daha demelerine rağmen dinlemedim kimseyi 8 aya kadar mücadele etti bebeğim.dogumdan sonra bile 1 2 saat kuvözde kaldı Ama Devam edemedi ![]()
Teşekkürler