Testtten anlayanlar anlatabilir mi yumurtlama çatlama falan olmuş mu
Merhaba aramıza hoş geldin canım evet olmuş görüniyor
4.testte yumutyalama olmus 5.sinde catlamis azalmis o seviye.hayirlisi olsun hakkinizda
Teşekkürler yanıtladığınız için testle ilgiki bilgim çok az ilk kez denedim .Çatlama olduğu gün de ihtimal yüksek oluyor dimi ?
Çatlama da mi oluyor bunu ilk defa duymuştum nasıl anlatirmisiniz
hem yumurltama gününü hem çatlama gününü değerlendirirseniz şansınız yükselir allahın izniyle
Yumurtlama günü yani dünü değerlendirmedim ama bugün çatlama olan günü değerlendirdim hayırlısı bakalım
Evet ben de pek bilmiyorum ama ovulasyon testinde yumurtlama olduktan çift çizgi olduktan sonraki gün tekrar test yaptım t çizgisi silikleşince çatlama oluyor dediler.O da gebelik için önemli sanırım .Daha bilgi sahibi olan kişiler varsa detaylı açıklayabilir hepimiz yararlanmış oluruz
aynen yumurtlama catlama gunu nu degerlendirin.1gun catlak sekilde kaliyo.yumurta
o kirmizi net iki cizgi yumurtalama oldugunu gosterir.bigun sonra siliklesmesi yumurtanin catlafigini artik spermin iceri girebilcegini dolleyebilcegini gosterir.siliklesmiyosa osekilde cift cizgi kaliyosa ozaman malesef yumurta catlamadi sperm iceri giremedi demektir o da bebek olma durumunu negatiflestirir.birgun o sekilde catlak olarak bekler ogun iste dolleyecek sperm gelirse dolleyebilirse hamilelik olur .sperm gelmezse malesef umut hic yok demektir cunku dollenmez.tup bebek yaptirmistim ondan dolayi com detayli biliyorum
Çok teşekkür ederim böyle detaylı açıklamanız çok iyi oldu benim için
https://mutluresim.com/images/2024/12/07/1iuePo.jpeg Siz detaylı açıklamıştınız baya tekrar sormak istedim bugün de yaptım test 6 numara olan c belirgin t silik baya bugün de mi çatlama günü oluyor bakar mısınız
4teki yumurta olusmus 5de.catlamis zaten 6dan sonra siliklescek bole bole.4.u ve 5i degerlendirmeniz gerekiyordu o gunleri yani.yumurta 1gun acik kaliyo malesefki sonrami gunler kapaniyor .sperm dollediyse hamile kaliyosunuz dollenmediyse adet oluyosunuz.sperm ise 4gun merdeyse canli kalabiliyo oyuzden yumurta catladiginda icerde hazir sperm varsa hamilelik ihtimali yukseliyo hemen dollenmesi icin.
sizin yumurta 4.gun olmus buyumus 5.gunde catlamis.inslh hakkinizda hayirlisi olur gebe kalirsinizortalama adetin 12.gununden itibaren gunasiri iliski yasamakda gebelik oranini yukseltir.her ay yumurta olussada yetierince buyumuyo catlamiyo buyuzden heray boyle bi imkanimiz olmuyor.bazi kadinlaesa yumurta hicbi ay buyuyemiyo.oyuzden tupbebekdede asilama dada yumurta buyutmek icin ozel haplar verilir.hayirlisi olsun hakkinizda inslh
Çok teşekkür ederimm