Canım şimdi yumurtlama gönemini gösteriyor 2 Martta hepsinden daha belirgin çıkmış gün aşırı ilişki yaşa benm diyebilecegim bu fazla bende anlamam
Canım 25 martta akıntım başladı ve göğüs hassasiyeti yaşadım. Akıntım geçti ama göğüs hassasiyetim hala devam ediyor. Normalde regli zamanı göğüs hassasiyetim olur bu sefer neden böyle oldu onu da anlamadım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Genellikle yumurtlama döneminde de akıntı oluşur şuan o dönemdesin ona göre değerlendirmelisin
Merhaba hoşbuldukkk ![]()
![]()
![]()
pilte t C den daha koyu olmalı diyorlar ya henüz onu görmedim ama vücudum yumurtlama gibi sinyaller veriyor kafam karıştı
Aramıza hoşgeldin canım ocak ayında bende bu testlerden yaptım diğer çizgiden daha koyu olması gerekiyo sende henüz pozitif göremedim devam et yapmaya pozitif gördüğünde iki gün üst üste ilişkiye gir canım inşallah bu ay pozitif görürsün ben bu ay tekrar deneyeceğim![]()
Hoşbulduk canım
Belirti olsa da güvenemedim bende her gün yapıyorum devam edicem.
Geçen ay pik göremedin mi canım
Hadi inşallah bu ay canım
yeni mi denemeye başladınız biz Ocak ayında başladık
Reglilerim düzenliydi benim geçen seneye kadar 1 sene önce evlendim ve ani kilo aldım ultrasonda Poli görünümü çıktı bu ay ki reglim de hormon testi yaptırdım değerler normal çıktı ama ortalama 45 günde regl oluyorum kafam çok karıştı hormonlar normal çıkınca
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin
biz 10 aydır evliyiz 5 aydır düşünüyoruz yeni evli çiftlerde 1 yıla kadar bekleyin diyolar ama ben yinede bu ayda olmazsa Ramazandan sonra gidicem doktora artık vakti geldi ama inşallah gerek kalmaz
benimde adetlerim evlendikten sonra düzensizleşti 40 günde bir olmaya başladım hormonlar evlenince değişirmiş normal diyenlerde oldu tabi bakalım doktor ne dicek
PCOS yok demi canım
Bekarken gittiğimde bişey çıkmamıştı evlendikten sonra hiç gitmedim daha inşallah çıkmaz kız kardeşimde vardı 2 yıl sonra tüp bebek denedi şimdi ikizlerine hamile
Canım senin inşallah seni yormadan sana gelir olmadı yumurtlamayı doktorla takip edersin diğer ay bende öyle yapmayı düşünüyorum klomen tarzı şeyler veriliyormuş geliştirmek için belki küçük bir destek iyi gelebilir içini ferah tut okuduğuma göre başta stres iyi gelmiyormuş her vücut kendine özgü doktora bir git bakalım bütün aklına takılanları sorarsın hem nisan için planım bu ![]()
Ayyy maşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla
Ramazan bitsin Allahın izniyle gidicem doktora artık korkuyodum biraz erteledim hep o yüzden aslında evet çok fazla stres yaptım hep birazda ondan olmadı galiba insanın elinde değilki
Allah razı olsun canım sağol![]()
![]()