Merhaba ilk kez test yaptm ama ayni gun 2 kere de yaptm merkmdn : ) adetim 6 gun surdu 6.gunun aksamina beyaz akintiya dondu yani cuma aksami cumartesi gununddn bugune kadar yaptim normalde adet periyodum duzemli olarak 28 gunde bir adet takip programna baktgmda da yumurtlama ayin 22. Gosteriyor anlamadim yani
Hamilesin hayırlı olsun genelde 5 haftalık diyorlar
Hayir hayir bu ovulasyon testi yumrutlama gununu bulmak icin aldim ayrica 5 ay once dis gebelik gecirdim bir kac ay daha beklmeme gerek o surede merkmdn alip bakmak istedm
Bendeki daha basitti ama üst iki tanesi gibi görünmüştü bi gün daha belirgin diğer gün biraz daha silik çıkmıştı ben ilk çizgiden önceki günü değerlendirmiştim çizgiyi görür görmez tekrar bi ilişki yaşadım sonra regl olmam gereken tarihte test yapıp hamile olduğumu öğrendim sende çizginin belirgin olduğu günleri değerlendirdiysen gebelik olması yüksek ihtimal
Yok degerlendrmdm benim suan korunmam gerekli merkmdn yaptm korunmyi biraktktn snra bunu tekrar kullancgm hayrli olsn
Eczanelere cok para verme ben Instagram da ebru ceylan bir gebenin günlüğü sayfasından 30 adet lik aldım hem daha uyguna geliyor hem kalma ihtimali var 2. Ayda kullanabiliyor sun
O zaman reglin den 8 gün sonra ilişkiyi kesip 1 hafta yaşamaman lazım
Tesekkur ederim bakayim bi
Nasil yani
Çift çizgi yumurtalıkların çatlamış zamanı gelmiş demektir
Ama benim anlamadığım adet takip prgramnda yumurtlama gunum ayin 22 gorunuyor adet bittikten hemen sonra bu testleri yaptim ilk 2 gun net sonrakiler silik cikti
Bu hamillik testi değil cnm ovulasyon testi
Genellikle reglden sonra 14. Gün yumurtlama oluyo sen eğer reglin bittikten sonra 8 gün sayıp o günden sonra 1 hafta 10 gün ilişki yaşamazsan yumurtlamana denk gelmez hamile kalmazsın demek istedim. Düşünmüyorum şuan dedin ya
İlk 2 gün net gördüysen o yuumurtlama olabilir her kadının yumurtlama günü 14. Gnü olacak diye bir kaide yok böyle bir kural yok bacım benimde adet bitimi 4. Gün yumurtlama gördüm testte. Uygulamaya bakarsan daha bir hafta vardı o yüzden testle takip ederek doğru günleri yakalayabilir sin
Valla o birazda allahın takdiri ovulasyon falan bakmadım evlendim 1 ay sonra hamile kaldım boş gebelik çıktı kürtaj oldum aldırdım doktor yasak falan demedi rutin hayatınıza devam edebilirsiniz dedi yasak bile koymadı normalde 2 3 ay yasaklıyorlar sadece adetimi bekledim 10 kasımda adet oldum 15 16 ve 18 kasımda birlikleliğim oldu eşimle tabi ara ara yine oldu ama uvulasyona bakmadım sadece adet takviminden takip ediyordum öylesine hamilelik şansı yüksek ve en yüksek oldugu noktaları birde ilişkiden sonra hemen kalkmıyor belimin altına yastık bacaklarımı yukarıda kitliyordum sonra 3 aralıkta hemen hamile kaldıgımı öğrendim burnuma puding kokusu gelmişti 1 gün evde test yaptım flashla görülecek kdr silikti çizgi . Kan testine gittim ertesi gün 142 çıktı
Yaaa ne guzel simdi durumunuz nedir ben 5 ay once dis gebelik gecirdim doktor 6 ay beklmem gerektigini soyledi bunlarda gorumcemindi bana verdi ozellikle alip yapmadm merkmdan yani