Merhaba hanımlar hayırlı bayramlar öncelikle Ovülasyon testi biraz kafamı karıştırdı çizgi ne çok net ne çok silik görünüyor iki gün daha koyu sadece ama anlayamadım Ovülasyon oldu mu olmadı mı
Merhaba @Mervedemirer hanım iyi bayramlar
Kuruma çizgisinin de etkisi olmuştur ama 27, 28 pozitif
29. Çatlama gerçekleşmiş yarın da test yaptığınızda daha silik çıkacaktır. İnşallah gebelik testinde de pozitif görürsünüz
Yaa inşallah öyledir kuruma çizgisi olsa diğerlerindede olur diye düşünüyorum ama
Bence sizin daha çatlama olmadı. 27 hazirandan beri pozitif gösteriyor
2 temmuz taze olduğu için pozitif olduğundan daha çok eminim bence bugünü değerlendirmelisiniz
Hmm zaten akıntım dün başladı bugünü değerlendik ama bakalım
Bu testten ben de ilk deneme ayımda kullandım ve çok yanılttı hiç memnun kalmadım bence adetin başladıktan sonraki 10. Gün itibariyle 2 günde bir ilişki dene testle uğraşıp ona odaklanma
Öyle yapıcam sanırım adet bittikten 6 gün sonra teste başladım şuan 12 gün var adetime hala bu şekilde gözüküyor
Salla bu testi yaaa bak mesela 1 temmuzda adetin başladı 10 temmuzdan itibaren ilişki olmalı yumurtlama günümüz ne zaman belli değil belki de 10. Günde yumurtluyorsun ve tarihi kaçırıyorsun zaten sende pcos filan varsa test hep yumurtlama gösterecek ve yanlış sonuca göre beklentiye gireceksin
Evet araştırdım biraz dediğin gibi oluyormuş belki stres yapmayıp kafaya takmasam sorun çözülecek ama o da olmuyor
Rabbim tez zamanda beklediğin müjdeyi yaşatsın inşallah stres bu işin en zor kısmı Alllaha dua et sabırla oluyor Allah herkes için doğru zamanda gönderiyor unutma
Aminn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın beklemek zor evet ama doğru zamanı da biz bilemiyoruz
Muhtemelen bu günleri değerlendir inşallah doğrudur tutar
Esas bugün pozitif olmuş. benim 30 temmuzdaki gibi olmuştu ertesi günü çatlamıştı.
Bir iki güne sizin de kesin çatlar.
Bu ay çok umutluyum geçen ay yakalayamadım günü nü inşallah bu ay pozitif görürüm bende
Hadi inşallah dualarım seninle
Ben de seninle beraber çok umutluyum. Sen pozitif desen ben sanki kendim hamileymişim gibi sevinicem. Mutlu haberi aldığımda doğum koltuğunda olsam bile göbek atıcam çok dua ediyorum size
Yaa ne güzel şeyler söylüyorsunuz çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizde hayırlısıyla kavuşun bebişinize inşallah