Merhaba öncelikle ilkkez katılıyorum bu guruba açıkçası nerden başlayacağımı bilmiyorum adetim biteli 4gün oldu ve ovlivasyon testi aldım eczaneden
gebe kalabilmek için 8 aydır olmuyor gebelik geçikmem hiç olmadı testi yaptım sonuç çıktı ama emin olamadım beklemelimiyimAramıza hoş geldin canım. Test Sonucu pozitif
Canım eğer bu ovulasyon testi ise pozitif değil adet olduğun günden başlayarak 7 gün sayıp 7. Gün teste başla her gün aynı saatlerde yapamaya özen göster sabah ilk idrarla değil akşam saatlarride değil mesela her gün saat 3 te yap üzerlerine tarih yaz test yapmadan 2 saat önce sıvı alma su çay vs. Testi en koyu gördüğün gün kontrol çizgisine yakın koyulukta yada ondan daha koyu oldugu gün senin yumurtlama gündür
Saglikla gelsin
Bu ovulasyon testi iki cizgi oldukca beraberlik olunuyordu düzenli ayni saatler arasi kullanılmasi gerekiyor YouTube de detayli anlatimlar mevcut bu gebelik testi degil sanirsam
Bu teste en koyu oldugu gunleri degerle dirmek gerekiyor yumurtlama olmamis gibi gözüküyor
Adet bitminin 2. Günde de yumurtlama görülür 7. Gün bence çok kararlayıcı bir tarih olmuş .
Adet bittikten sonra ara vermeden başlanılmalı yumurtlama görüldüğü zaman bırakılmalıdır ,o 4 gün içerisinde de yumurtlams görenler mevcut ,çift çizgi pozitif demek değildir aynı koyulukta ki iki çizgi yumurtlama da pozitif demektir, bir gebenin günlüğü sayfasını incelemeni tavsiye ederim Instagram da ben onun sayesinde gebe kaldım hayırlısı olsun canım inşallah
Adetinden başlayarak sayarsak adeti 4 gün sürüyorsa benim dediğimde 3 gün sonrasına denk geliyor adeti biteli 3 gün olmuş oluyor ben adet bitiminden itabaren 7 gün olarak demedim adet başlangıcından itibaren 7 gün dedim
Bende bu şekilde kullanan gerektegini bir gebenin günlüğünden öğrenmiştim bu arada
Ama o hanım adet bittiği gibi başlatır testleri zaten 30 adet bir ay bir döngülüktür
En hassas test innovita Instagram hesaplarından takip de yapıyorlar en sağlıklı en etkili o şekilde takip yapabilirsin. Bu arada yumurtlaman erken olabilir geç olabilir. Adet bitiminden hemen sonra başka diğer adet tarihine kadar devam etmelisin. Bazen 2. Kez yumurtlama olabiliyor değerlensirirsin. Sağlıkla güzel haberi alırsın umarım