Merhaba hanımlar 8 aylık evliyim ve artık bebek istiyorum 8 aydır hiç korunmadık bir kaç ay üst üste gecikmelerim oldu doktor kontrolüne gittim sol yumurtalıkta polikistik over görünüyo dedi fakat bir ilaç vs başlamadı hamile kalmanda bir sıkıntı olmaz dedi bu ayın 14 ünde regl oldum şuan temizlendim 7. Gün oluyor Ovülasyon takibine ne zaman başlamalıyım uygulama üzerinden takip ettiğimde 7 gün sonra Ovülasyon başlayacak diyor çok heyecan ve stres yapıyorum takip yaparak bu ay hamile kalabilir miyim ilk denemede tutma şansı var mı sizce
Merhaba @Mervedemirer hoşgeldiniz
Reglin biter bitmez başlamanı öneririm. Ben de ovülasyon testi ile ilk ayda hamile oldum. İnşallah senden de güzel haberler alırız
Çok teşekkür ederim umarım bende olumlu sonuç alırım
@Mervedemirer hoş geldin canm
Dün ve bugün yaptığım testler dünkünde sonradan ikinci çizgi belirdi bugün yaptığımda yine silik şekilde
bir kaç gün geçsin yine test yaparsın bir arkadaşımda da böyle olmuştu şimdi hamile
Merhaba bu yaptığım Ovülasyon testi
aa bilmiyordum hamilelik sandım
Yarın bir daha yap bakalım nasıl olacak. Regli bitiminden 7 gün sonra mı
Regli başlangıcından itibaren bugün 8 inci günüm 14 üncü gününde Ovülasyon gösteriyor uygulama ile takip ettiğimde bakalım testte ne çıkacak
Merhaba ben 1il.6 aydi evliydi olmurdu. cok takib edirdim sora takibi burakdi oldu gozlemediyim anda simdi 3 aylik hamilyəm sana tafsiyem her seyi zamanin birak cunki her sey zamanda guzel heycan yapma oda qoymur olmaga her sey guzel olacaq inan bana
Orası öyle tabi insan ister istemez kafaya takıyor illaki ama stres yapmamam gerektiğinide biliyorum herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun
Evet ya kafan takma bos ver tadin cikar hayatin her sey olcaq insallah
Hayırlısı olsun
Canim benimde ilk testimde boyle silik cıkmıştı her gün atmaya basladım mesela 2 3 gün .baktım kızarmış ,bu kesin hamiləlik ya
Yumurtlama zamanını belirlemeye çalışıyorum şuan henüz gebelik yok maalesef
Ama iki çizgi çıkmış
Yumurtanın olgunlaşmasını takip ediyoruz çizgi ne kadar koyu ise yumurta o kadar çok olgunlaşmış demek oluyor
İki çizgi de aynı koyulukta olması gerekiyor deniliyor. Ama kimi test kitlerinde ikisi de aynı koyulukta olmayabiliyor.
Bence bugünü değerlendirmelisin. Pozitife çok yakın bir koyuluk var