Ovitrelle iğnesi

Arkadaşlar acil bakar mısınız bugün iğnenin 16ıncı günü ve benim adet ağrım var 1 haftadır yarın da adet günüm adet ağrısı çekip hamile olan varmı aranızda sadece ara sıra ishal bide göğüs ağrısı var

@Nese merhaba​:cherry_blossom:İğnenin 16. gününde adet ağrısı yaşıyor olman, adet döngünün normal seyrinde olabileceğini gösteriyor. İshal ve göğüs ağrısı gibi belirtiler de hem adet öncesi sendromunun (PMS) bir parçası olabilir hem de erken hamilelik belirtileri arasında yer alabilir. Bu belirtiler tek başına kesin bir sonuç vermez, bu nedenle gebelik testi yapmak en güvenilir yöntemdir.

Hoşbuldum teşekkür ederim yanıtınız için :smiling_face_with_three_hearts: Yani adet mi olurum sizce ağrısı o yüzden mi var

@Nese evet adet olma ihtimalin var ama yine de kesin sonuç için eğer gecikme olursa test yaptırman daha yararlı olacaktır :smiling_face:

Anladım çok teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Benimde adet ağrısı gibi arada ağrılar gelip gidiyordu belirtim göğüslerim dolgunlaşmıştı birde birgün dayanılmaz bel ağrısı yaşadım

Peki adet oldunuz mu?

Benimde bel ağrım aşırı var iğnenin ilk 7 günü ishal kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım sonra belirti sadece göğüs ağrısı kaldı bide adet ağrım var bir haftadır zaten yarın adet günüm

Genelde çatlatma iğnesi sonrası 10-14 gün sonra adet olunur tabi bu kişiden kişiye değişebilir. Ben çatlatma iğnesinin 15 ncı günü erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı tabi hamilesinizdir kesin demiyorum ama çatlama iğnesi sonrasi 15 gün içinde hamile olma ihtimalinizde var testte yapabilirsiniz bence :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom: