Hem hamile olduğum için hemde epilepsi tedavisi gördügüm için sabah akşam ilaç kullanmak zorunda olduğum için aç kaldığım zaman nöbetlerim olduğu için tutamıycam Allah’ım tutan herkesin oruçlarını kabul etsin inşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an için tutmayı düşünmuyorum 7 haftalık hamileyim her gün bulantım oluyo afadersiniz kusuyorum sürekli doktor kontrolum var bakalm bulantı ilacı verirse tutucam nasipse
31 haftaligim bende yarin tutup denicem nasil geçecek bakalim ![]()
Hayır tutmayacağım.
Tutacam kızlar doktor tuta bilirsin dedi bebeğe zararı olmaz seni zorlamasa
Ben de deneyeceğim bir gün tutup bir gün yemeyi düşünüuotun bakalım
- Haftaya girdim ben de tutucam inşallah
Rabbim kolaylık versin kabul etsin şimdiden oruçlarimizi

Yarın randevum var 38.6 günlük olduk ben yinede tutacağım Allah kerimdir inşallah bişey olmaz ![]()
![]()
Herkesin kendi vicdanina kalmis rahatsizligi olanlara cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin
ben hasta olmayanlar iicn once bi ilk gun denesinler bakalim sikinti olmasa devam edilir oruca ben kendim icinde niyetlenicem .
Bende 26. Haftadayim deniycem bir gün tutup bir gün tutmuycam Allah ne kadar nasip ederse bunu hepimiz istiyoruz oruç bizim borcumuz çünkü sonra da tutamıyor insan
13 haftalığım bende tutucam![]()
Ben de tuttum 14+3 ün bakalım denycm kendimi, yeterince sıvı aldim meyve , yumurta falan bolca yedim hatta abartmis olabilirim
Rabbim yardimcimiz olsun kolaylik nasip etsin bebislerimizi korusun inşaALLAH ![]()
Sonradan tutamiyor insan, nasjp olsun tutabilmek isteyen herkese ![]()
![]()
Bn suan malesef hayir bol.su içmem grrekiyo
Oruç tutan hamişler nasıl gidiyor? Ben ufaktan mideme söz gecirememeye başladım sanırım ![]()
![]()
Elhamdulllah oruc simdilik iyi gidiyir ![]()