Bebeklerinize ortopedik yastık almayı mı düşünüyorsunuz?
Ben almayı dusunuyorum.
Kafa yapisinu iyi sekillendiriyormuş
1 yaşına kadar kesinlikle yastık kullanılmamalıdır. Ani bebek ölüm sendromunu tetikliyor bebeklerde yastık. Hatta uzmanların çoğu bebeğin reflü gibi bir rahatsızlığı yoksa 2 yaşına kadar yastık önermiyorlar. Ben de kızımda 2 yaşına kadar yastık kullanmadım. Yastık bebeğin kafa yapısını etkileyen bir durum da değil ayrıca canım
Düz kafa yastıklarından düşünmüştüm 3. Aydan sonra doktora danışarak. Çok fazla araştırma fırsatım olmadigi için bir şey diyemem ama siz araştırın isterseniz bi @Cesurumm
Bende normalde duz yastık kullanan gördüm .ama şimdi ortopedik yastık cikdi bebeklerin kafa yapisi iyi olsun diye cikarmişlar .onuncin sordum.
Ama yastik kullaninca olumcul falan Allah korusun oyle bisey görmədim Allah gostermesin de hic .
Yani kimi gordugsem duz yastik kullandı.
Ben sadece yeni çıkmış ayicikli falan ,hoşuma girdi bir sorayım dedim.acaba almak iyimi diye.
@İlknur cum,profilin de guzel
Çok güzel şeyler var bebekler için insan her şeyden almak istiyor ama tabi Allah korusun dikkat etmek lazım her şeye çok teşekkür ederim o senin güzelliğin
@Glsh887
Ben de alsam mı diye düşünürken gereksiz olduğuna karar verdim.
Babymoll’da 40 lira
Hem bebek için ortopedik olduğuna inanamadım
Kafasında eğrilik olursa doktor kafa kaskı verir diye düşünüyorum
Ama kafa kaskını kullanması daha zor olmaz mı özellikle yaz aylarında tam bilmiyorum ama
Ben en iyisi bebek doğduğunda çocuk doktoruna sorayım.
Sizin doğumunuza nasılsa daha var
Öğrenir öğrenmez buraya yazarım.
@Esma @Mutlubiranne_1 sizin çocuk doktoru kafa yastığı hakkında yorum yaptı mı ortası delik yastıklar var ya bebek kafasının yamuk olmasını engelliyormuş
Çocuk doktorunuz yorum yaptı mı
Henüz gidemedik ayın 8inde gideceğim doktora. Ama yastık yaşına girene kadar gereksiz bişey bana kalırsa. Babynestinde takım bir yastığı var kullanmıyorum ben. Daha ziyade yatırırken sağ yan sol yan yapıyorum gündüz uykularında gece de kendi beşiğinde yatacak artık sere serpe yapmaktan hoşlandığını keşfettim. Ona dikkat ediyorum yani sağ,sol ve sırt üstü. Hakikaten de doğduğu kafa şekliyle şuanki arasında epey bir fark var @Cansu
Tamamsır teşekkür ediyorum bilgilerini bekleyeceğim @Cansu