Öneri Ankara Kadın Doğum

Ankara’ da güvendiğiniz kadın doğum uzman önerisi alabilir miyim arkadaşlar? Gerçekten insanı seven, insana değer veren, korkutmadan, bunlara çok dikkat ediyorum. İlk doğumumda birtakım maalesef ki çok üzüldüm yaşadıklarımdan dolayı. İkinci bebeğim için sanırsam bu kadar strese giremeyeceğim, randevu aldım doktoruma fakat ayaklarım geri geri gidiyor. Tüm önerilere açığım. Teşekkür ederim :two_hearts:

@ankara-anneleri yardımcı olur musunuz lütfen :rose:

Aşkın Evren Güler doktorum. Güler Klinik. Kendisi mükemmel bir insan. Asla gereksiz hiçbir şey yapmaz,demez ve motive edici bir doktordur. 33 haftalık gebeyim. Bu süreci rahat geçiriyorsam sayesindedir :smiling_face:

1 Beğeni

Muayene ücreti ne acaba

Ücretini öğrenebilie miyim

Merhaba, Balgat 100. Yıl Hastanesi’nde Elif Gozdemir’in hastasiydim…Doğum paketi almistim çok araştırdım ve en son onda karar kalmıştım.8. haftadan itibaren takibimi kendisi yaptı, rahatlamak, kendinizi iyi hissetmek, güzel bir gebelik geçirmek istiyorsanız açıkçası tam adresi… Güzel bir gebelik ve doğum sürecim oldu.Simdi prensesim 3.5 aylık gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

2 Beğeni

Eylül ayında 10 haftalıkken başlamıştım. 38000 TL idi tüm süreç. Kan tahlili muayeneler vs. Ve sınırsız. Doktorla birebir telefonlaşıyorsun. Aşkın hocam her daim ulaşılabilen bir doktor. Çok memnunum. Sadece anlaşmalı hastane ücreti dahil değil. Doğum için iki hastane ile anlaşmalı. Biri Lösante diğeri Memorial. Onların ücreti ayrı.

Sağolun, teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, sağolun :two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba kesinlikle gözün kapalı gidebilirsin özel Eryaman hastanesinde Azeri bir doktor var ayshan mamadova yılmaz gerçekten çok memnunum aşırı şakacı ilgili çok sıcak kanlı normalde muayene 15 20 dk sürer bu doktorda öyle değil cidden en az 35 dk falan bakıyor a dan Z ye

2 Beğeni

Ücret alabilir miyim acaba

Dün gittim 1100 TL muayene ücreti

1 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

@Nurcan01 yakin zamanda dogum yapan var mi nasil doğum hanesi ve dogum ekibi bende bir yer bulamadim dogum için arayistayim

Merhaba ben doğum yapmadım daha takibi çok iyi çok memnunum

Teşekkür ederim bende bi sorayim hastaneye inşallah iyi olsun hepimize iyi yer denk gelsin

Gerçekten gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Harika bir insan, çok anaç, çok nahif. Ve de bilgili. Detaylı inceleyip her konuda sizin anlayabileceğiniz şekilde anlatıyor. Teşekkür ederim önerdiğiniz için :heart:

1 Beğeni

Ne demek çok sevindim gitmenize umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi​:heart:

1 Beğeni

İnşallah hepimiz​:heart:

Bende medical park a gidiyorum doktorum mine Gültekin çok ilgili çak tatlış bi doktor ilgili baya