5 hafta 2 günlük gebeyim son regl tarihine göre. Bu gün doktora gittim kese var bebek yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi. Başına böyle bişey gelen oldumu? Sizde bebek kaç haftasında göründü. Endişeliyim![]()
Yani 5 hafta 2 günde bebeğin görülmemesi, beklenen bir durumdur. Ve evet bu durum çok yaygındır. Doktorunun 2 hafta sonraya randevu vermesi de tam olarak bu yüzden o zamana kadar bebeğin rahatlıkla görülebilecek boyuta gelmesi beklenir. Pek çok kadın ilk ultrasonda sadece kese görür, 1-2 hafta sonra gittiğinde bebeği ve kalp atışlarını görür. Kesenin varlığı iyi bir işarettir ve kesenin düzgün şekilde, rahimde doğru yerde olması önemlidir.
Aşkım çok hatırlamıyorum ama destek olmak amaçlı yazmak istedim. Benim altı hafta iken. Bebeği gördü. Keseyi de gördü. Daha sonra bir buçuk hafta sonra sanırım randevu aldım. Başka bir hastaneye daha iyi bir hastaneye. Yani ona rağmen orada görünmedi. Görünmeyince doktor alttan baktı. O şekilde anca gördü olabiliyor. Böyle şeyler kafana takma. Görmeseler de erken haftalarda olduğu için alttan baka biliyorlar.
3 ay önce bebeğimi kaybettim inşAllah aynı şeyleri yaşamam![]()
![]()
![]()
Canım bende kese gördüm sadece bi hafta sonra bebişi gördüm kalp atışı yoktu ondan sonraki haftada kalp atışını duydum
Geç döllenme olmuş olabilir merak etme canım 7 haftalıkken kendini gösterir hiç sıkıntı yapma
Benim 6. Haftada çok küçük görüşmüştü oda varla yok arasi bir görüntü diyebilirim gün geçtikçe büyüdü ve daha net gördük
Benim normalde 6+5 di gittiğimde ama bebek 5+5 di bebek vardı ama kalp atışı yoktu. Onun için de doktor haftaya gel demişti . Ve geç dollenmeymis o yüzden gözükmemis