Önceki gebelikte kalbi durması sebebi ile korkuyorum

Merhaba ben de 7+3 hamileyim. Önceki hamileliğimde bebeğim kalbi 9+5 te durmuştu. Tahliller sonucunda pıhtılaşma sorunu olan trambofolia tespit edildi. Şimdi gebe kalmayı düşündüğümde kendi kendime akşamları bir tane coraspin atmaya başlamıştım. Hamile olduğumu öğrenince 5. Haftada keseyi gördük 6. Haftada kalp atışını duyduk çok şükür. Şimdi Enox iğne yapıyorum her gün bir defa ama o kadar çok korkuyorum ki kalbi duracak diye. Progestan da kullanmaya başladım folik asit ile birlikte. Bu korkumu nasıl yenebilirim bir sonraki kontrolde ya kalbi durmuş görürsem diye kendi kendimi strese sokuyorum :unamused_face:

1 Beğeni

Bu benim ilk hamileligim ve 15 haftadayim ve Cok korkuyorum

1 Beğeni

Kuzum, teslimiyetten başka bir secenek yok, benim de ilk gebeligin 8 haftada kalbi durdu. Suan da 9 hafta basindayim, ayni korku var icimde ama beni ele gecirmesine izin vermiyorum. Tabiki cok zor. Her firsatta doktoro da gittim. Bekleyip gorecegiz, onun yiyecek ekmegi varsa hayirlisiyla gelecek. Ne sartlarda ne bebisler dunyaya geliyor. Kalbimize ferahlik diliyorum. Bu sürecin bir parcasi da huzurlu olabilmek. :blue_heart::blue_heart::blue_heart:

2 Beğeni