OMEGA ilacı bulantı yapıyor, kullanan var mı?

Merhaba kızlar ilk gebeliğim 16 haftalik şuan bebeğim hareketlerini hissetmiyorum normal mi ? Ve omega ilacı kullanıyorum cok fazla mide bulantısı yapıyor daha önce kullanan var mı aranızda ? Yardımcı olursanız çok seviniriz :heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Merhaba, hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

1. haftadan sonra daha belirgin hissedilir, endişe etmeyin :blush:

OMEGA ilacı bulantı yapıyorsa ya yok karnına alın ya da doktorunuzdan değiştirmesini isteyebilirsiniz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim peki cinsiyeti ne zaman öğrendiniz biz daha kalp atışını dinlemedik doktorumuz izin vermedi zararlı oldugunu söyledi bi bilginiz var mı ?

1 Beğeni

Hayırlı olsun, tatlı birşeyler yemeği deneyin sola yatın sonra olur​:heart_eyes:

2 Beğeni

Teşekkür ederiz​:face_holding_back_tears: cikolata yedigim zaman hafif bi kıpırtı oluyor gibi ama bebeğimin hareketi mi bilmiyorum ilk defa hissediyorum Ve sık kasılma oluyor kasıklarda umarım normaldir :pray:t2:

Sola yat, hem kan akışı bebeğe rahat gider elinide karnının altına koy, annesi birşey kayıyor gibi hissedeceksin ve 20.haftaya doğru netleşir

Deniycem bugün çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::heart:

Yaz muhakk , o çok güzel bir his, :heart_eyes:

1 Beğeni

Yazıcam mutlaka çok heycanlıyız zaten eşimle ufacık bi hareket bekliyoruz hissetmek icin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İki gebeliğimde de 13. haftada öğrendim cinsiyetlerini. Kalp atışı dinlemenin zararlı olduğunu düşünmedi benim doktorlarım, ben de düşünmüyorum

1 Beğeni

Çok istedim dinlemeyi doktor “ben dinlettirmiyorun uygun bulmuyorum dinlemek istersen başka doktorla görüş dedi cinsiyeti belli olmasina rağmen söylemedi bi ay sonra gel söylerim” dedi anlam veremedim ilk gebelik olduğu için bilmiyorum hani doğru mu değil mi diye sormak istedim

Doktorun ukala belliki, Aleyna hanım başka doktora git, bu haftada cinsiyet görmen oldukça mümkün ve kalp atışı da öyle. 8. Hafta ideal dinlemek için ve sen epeyce geçmişsin o haftaları :rose:

1 Beğeni

Deprem bölgesinde olduğum için iyi bi doktor yok . Zaten 14. Haftada mucize bi şekilde oğrendim bebeğimi çok fazla heycanla bekledim kalp atisini cinsiyetini ama istemedi doktor şuan farkli bi doktordan randevu aldım 12 şubatta tekrar muayne olcaz bakalim inşallah herşey güzel olur​:heart::smiling_face:

İlk kalp atışını ne zaman gördün peki, benim 6 hafta 4 altan muaynede zor görüldü :pensive: 4 . Gebelik benim ama merak ediyor insan

2 Beğeni

Ben 16. Haftadayım hala kalp atişini dinleyemedim. Çok fazla merak ediyorum heycanliyim inşallah bir sonraki randevumda duymak nasip olur doktorlar zararli buluyor dinlettirmiyorlar malesef​:pensive:

Aaa 16. Hafta oldu ve hala dinlemedi mi? Nerede yaşıyorsun ki sen?

Ben kullaniyorum . Ac karnima icince bulantı yapıyor

Hayır dinletmedi doktor kahramanmaraş/Elbistan deprem bolgesi oldugu icin cok iyi doktor yok malesef

1 Beğeni

Anladım, inşallah bir dahakine dinlersin :cherry_blossom:

İnşallahh :smiling_face::purple_heart:

1 Beğeni