Kızlar bebeğim 5 aylk . Abiside birinci sınıfa başlıyor. Çok stres yapıyorum. Gece uykusuz kal sabah erken kalk büyüğünü yedir. Beslenme hazırla. Okula götür getir ev işi yemek. Okuma yazma öğret. Çişi kakası okulda yapamazsa falan kafam allak bullak. Bebişte çok ağlak bi çocuk . Onuda mecbur babanesine bırakıcam abisini götürüp getirirken. Benim gibi olan varmı. Alışırmıyım bu tempoya nasıl yapçam etçem çok stres yapıyorum
Benim durum daha vahim kızım 1 aylık büyük kızım 1 sınıfa başlıyacak,bizim mahallede yeni okul yapılıyor henüz okul bitmedi 2 hafta başka okula misafir öğrenci olarak gidicek servisi arıyoruz 2 haftalığına almıyor hergun otobüsle kızı götürüp eve gelip akşam bir daha gidip eve dönmem lazım eve git gel yapmasam okul etrafında saatlerce ne yapicam benim birakicak kimsem de yok,artık hergun kendime bir kahve yapıp bugün de herşeyin üstesinden geldim diye ödüllendirmek istiyorum
Evet canım sen otobüsle senin durum daha zormuş bebeğini bırakaxağın yer varmı peki bunun yazı var kışı var çnkü hep peşimizde gelse olmaz. Valla bacım napçaz biz okul başlıyınca değişiyomuş işlwr yav
Bebeğimi birakicak kimse yok 2 hafta bu şekilde goturucem sonra burdaki okula servise vericez mecbur çünkü mesafe 1.2 km,özellikle ilk dönem çok zor diyorlar
Hım iki hfta dayancam canım sonra yine biraz rahatlarsın
Allah yardımcın olsun bitanem kötü düşünme öğretmen bu.konuda Cok önemli inşallah iyi öğretmenlere denk gelirler evet zorluğu var ama okumaya başladımi tamamdır Allah in izniyle her çocuk bir değil ama Allah sana güç kuvvet versin canim
Allah seninde yardımcın olsun bence iyi geçecek ya Allah in izniyle zorluktan sonra kolaylık olacak belki hemen kapacak öyle düşün kendini üzme
Benim 3tane biri özel eğitim öğrencisi 8.sinif biri 2.sinif biri anaokuluna yeni basliyacak ve minik bir bebeğim var Rabbim bütün çocuklara zihin açıklığı versin inşallah
Hiç korkma özellikle kız çocukları daha azimli 2 tane arka arkaya 1. Sınıfa gönderdim 8 harf falan öğrendikten sonra kavriyorlar hemen müfredat da değişmiş dersler daha hafifletip kolaylaşmış
Ay inşallah canım erkrk brnimki ama çok hevesli. İnşallah alışırım bu tempoya
Amin canım Allah yardımcımjz olsun
Bende bu ay sonuna doğru doğum yapıcam oğlum anasınıfı na gidiyor benimde asla bırakacak kimsem yok bide sabahçı dün sabah hastane çantası akşam okul çantası hazırladım doğduktan sonra karda kışta nasıl olacak bilmiyorum okula vesaitde yok yürüyerek 10 dakika ama 9 aylık hamile olunca bide çocukla 20 dakika bende sizin gibi akşamları oturum bu günde herşeyin üstesinden geldim kahvesi içmeyi planlıyorum biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz çünkü anneyiz
Evet kuxum senin işinde zor yaa kahveyle yorgunluğumuzu atlatıruz inşallah
Bu yazıları okuyup tek cocuk kararımı bir kez daha gözden geçirdim dedmki çok doğru kararmış Allah yardımcınız olsun hanımlar
Kız Allah seni iyi etsin. Bizimde bu durumlar büyüyünce geçicek hoş. Şuan bebiş oldukları için zorlanıyoruz. Ama bende tek bırakmak istemedim bi kardeşi olsun die. Üçüde istiyodum ama şuanki fikrim iki tane kâfii
Wışşşll cesarete bak cesarete ben ha bu bi taneyi nası büyütücem edicem derdindeyim
Benim ilk oğlum çok usluydu herkez sen çocuk büyütmüyonnderdi. Büyüyünce yaramazlaştı tabi. İkincisidw çok ağlak bende artık çocuk işi tamam dedim tabi rabbim nasip ederse o ayrı
tek çocuk kolay hemencecik büyüyolar çok zorlanmazsın
Tek amacım 5 yaşına getirip okula başlatıp işe başlamak
Şuan nekadarlık canım
34+5 daha doğmadı bile