Öksürük düşüğe neden olur mu?

Dünden beri öksürük var boğazımda gıcıklık var çok öksürürsen bebek düşer diyorlar böyle birşey var mi 11+ 1 gebeyim öksürükte çoğaldı :frowning::frowning:

1 Beğeni

11 haftalık gebelikte öksürüğün düşüğe neden olup olmayacağı konusunda endişelenmek anlaşılabilir. Genel olarak, hafif veya orta şiddetteki öksürük, hamilelik sırasında yaygın bir durumdur ve genellikle düşük riski taşımaz. Ancak, öksürük şiddetli veya kronikse, veya başka semptomlarla birlikteyse, bu durum daha fazla değerlendirme gerektirebilir.

Düşük riski, birçok faktöre bağlıdır ve her gebelik benzersizdir. Öksürüğün düşüğe yol açıp açmayacağı, öksürüğün nedenine, şiddetine ve gebeliğin genel durumuna bağlı olabilir. Bu nedenle, bu konuda en doğru bilgi ve tavsiye için bir sağlık profesyoneline danışmanız önemlidir.

Eğer öksürüğünüz sizi endişelendiriyorsa veya diğer semptomlarınız varsa (örneğin, ateş, nefes darlığı, göğüs ağrısı), doktorunuzla iletişime geçmek en iyisidir. Doktorunuz, sizin ve bebeğinizin sağlığını korumak için gereken değerlendirmeyi yapabilir ve uygun tedavi önerilerinde bulunabilir.

3 Beğeni

Öksürük ya da hapşırıkta bebek düşmez canım, için rahat olsun :blush:

1 Beğeni

Ay sinir oldum çok şükür düşük riskim yok da öyle diyince korktum öksürürsen bebek düşer falan diyorlar gerildim teşekkür ederim canim

2 Beğeni

Yok yok, çevre herşey der. Takılma

2 Beğeni

Bu cevredeki insanlar ne bos konuşuyor ya eeeee o zaman tek hapşırmayla bebek doğuyor hic kafaya takma canim düşük tehliken yoksa böyle seyler yalan dolan keyfine bak öksürük icin hakiki tereyağ ve 2 corba kaşığı pekmezi kaynat icine limon ilit ic iyi gelir

Baby Facepalm GIF by MOODMAN

1 Beğeni

Teşekkür ederim canim ayy evet boş konuşuyorlar insan takıyor ilk gebelik ya tedirgin oluyorum

3 Beğeni

Hic olma tedirgin tamam de geç :hugs:

1 Beğeni

Arkadaşlar çok güzel söylemişler neyin kafası bu millette anlamıyorum dut kaynatıp içebilirsin içenler hemen kesti diyor

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım limonata iç boğazına iyi gelir

1 Beğeni

öksürükle bebek gelseydi herkes öksüre öksüre doğum yapardı:laughing:

canim ben 8 haftalikken grip oldum hapsurmaktan oksurmekten duramiyordum hele geceleri sabaha kadar oksuruyodum ustune enfeksiyon kaptim idrar yollarimdan ve idrarimdan asiri fazla kan gelmeye basladi neler yasadim cok sukur simdi 12+2 olduk yani oyle oksurmeyle dusmez doktor hastalik doneminde progestan verdi her ihtimale karsi ben onu bile kullanmadim sen dusun icini ferah tut iyi dusun bisey olmaz

2 Beğeni

Geçmiş olsun cnm bebiş iyi ya çok şükür doktora gittim sordum hayır öksürmekten hapşırmaktan bebek düşmez dedi

1 Beğeni

Icin rahatlatmıştır canim takma bir daha etrafi doğursan bu seferde sutun az cocuk doymuyor derler :rofl::joy: bitmezler

1 Beğeni

Normalde milletin lafına aldırış etmem de 6 yıl sonra Rabbim nasip etti tüp bebek le oldu ya ondan çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Benim hamileliğimde sizinki gibi yeniydi biraz yamuk oturmuşum eşimin teyzesi çocuk bükülür öyle demişti. :woman_facepalming:

2 Beğeni

Yok artik :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

O yüzden çokta insanları duymamak lazım. :zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Aynen öyle artık kimsyi takmamaya karar verdim

1 Beğeni