Oksapar ve ecopirin aynı anda kullananlar

Merhaba kızlar kan pıhtılaşmam çıkmadı testlerde ama iki düşüğüm var diye doktorum oksapara başlattı gebeliğin başında. İki doktora birden kontrollere gıdıyorum önlem amaçlı. Bugünde diğer doktorda randevum vardı. Herşey güzel ama kan akışında biraz yavaşlama görüyorum ecopirin de başlayalim dedi bu ikisi ağır gelmez mi. İkisini birlikte kulllanan var mı aranızda. Kendi doktorumla randevum haftaya. Haftaya kadar aklım takılır ama doktoruma danışmadan da bu ilaca başlamak istemiyorum. Birde size sormak istedim. Bu iki ilacı birlikte kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.

Benimde üç düşügum var bende ecopirin+oksapar iğne oluyorum kanda pıhtılaşma çıkti

1 Beğeni

Benimde genetik de bişey yok tek gende sorun var dedi ama riskli gebelik tekrar başka kan ve testler yaptı onda pihtilasmam çıktı bebege pıhtı gitmesin hem iğne hem hap başlayalım dediler

1 Beğeni

Ama ne kadar kullanacağımı sormadim galiba doğuma kadar şuan 25 haftaligim

1 Beğeni

Merhabalar bende cok hafif kan pıhtılaşma vardi tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ondan once basladim ecopirine onunla birlikte hergun oksapar igne vurguluyorum agir felan olmuyor iciniz rahat olsun 9 ay kullancam suan 18 haftaligiz

2 Beğeni

1 Beğeni

Benimde sonuçlar böyle çıktı

1 Beğeni

28 +6 axeparin ve ecopirin kullanıyorum bende kan pıhtılaşmasi var

1 Beğeni

Bende kan pıhtılaşması çıktı sizin sorunuza cvp veremiyorum kusura bakmayın ama benim soruma siz cevap verebilirsnz belki hangi doktora gitmem gerekiyo benimde 2 kürtajım var perinatolejiye mi gitmem gerekiyo kadın doğum mu napacam ben

2 Beğeni

Perinotolojiye gıdın mutlaka bende ikisinede gidiyorum

1 Beğeni

Hematoloji bölümü bizimle işiniz kalmadı şimdi siz aspirin kullanın 80 ml hamile oluncada kan sulandırıcı iğne kullanıcaksn dedi bende işte perinatolejiden randevu aldım bakalım ayın 26 sına ne olacak benim elimde elle tutulur hiç biseyler yok bu kağit dışında şimdi bir gün aralıklarla bebe aspirini kullanıyorum 100 mg olanından 3 ay kadae sonra çocuk düsündüğüm için folik asit kullanıyorrm bakalım perinatoleji nasıl yönlendirecek şehir hastanesine gidiyorum ama hiç içime sinmiyo çünkü hiç ilgilenmiyolar özelde birni tavsiye eden adam akilli bir doktor bulamadm napacam hıç bilmiyrm

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun inananin bemde dua ederek gittim sonuçlarının çıkacağı gün namaz kılıp Allah’a yalvardım iyi bı doktoru denk geleyim diye ilgilenmeselerdi bende özele gidecektim çok şükür o gün iyi bı doktora denk geldim ama ismini sormayı unutmuşum tesedufen şura alıp gitmiştim oda çok güzel ilgineip hemen ilaç ve iğneye başlayalım dedi 15 haftaliktim

1 Beğeni

Şuan tek korktum erken digum riskim kaldı Allah yardımcımız olsun

1 Beğeni

Bu perşembe kendi doktoruma gidene kadar bekleyim diyorum bende canım kendi doktorum perinatolog çünkü inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım belkş kullanmama gerek olmaz hapı

2 Beğeni

Bence perinatolojiye git canım ben 2 düşükten sonra perinatolojiye gittim o bizi anladı ne yapmamız gerektiğini tek tek anlattı açıkladı daha çok ilgilendi hemde riskli gebelere baktığı için her halinizi değerlendirir kullanmanız gereken herhangi ilaç yada test yapmanız gerekliyse onlarıda yapar ona göre ilerler siniz

Evet perinatoloji her yerde bulunmuyor mecbur bende özele gıdıyorum canım kan sulandırıcı iğneye de o başlattı çok şükür iyiyiz iki düşükten sonra insan güvenebileceği iyi yönlendiren doktor arıyo kesinlikle

1 Beğeni

Şehir hastanelerinde var perinatoloji bence testleri devlette yaptırıp ozelede deva edebilirsin pıhtılaşma ve genetik testler çok pahalı demişlerdi özelde bana ilk düşüğümde gittim doktor yaptırma bence çok pahalı dedi

1 Beğeni

Evet bende genetik testlerimi kadın doğumda devlette yaptırmıştım daha sonra özele gittim herhangi bi ücret ödemedim

1 Beğeni

Âmin siz rabbime sığının duanızı eksik etmeyn allahın izniyle olmaz

1 Beğeni

Aminn inşallah