2-3 gündür iğneyi vurdup çekerken kanıyor göbekten vuruyoruz ve hep aynı yerlere vuruyoruz sıkıntı olur mu
Hoşbuldumm
Bende oksapar kullaniyorum bugün 70.ci İgnemi oldum sana tavsiyem bir sağ bir sola vurman iğneyi yaparken iki parmağınla göbeğini sıkıp dik bir şekilde vur morarma olabilir bazen istemeden de kılcal damarlara denk geliyor bendede bı kaç kere kanama oldu iğneyi hızlı yapma yavaş yavaş yap yavaş çek
Iyi akşamlar iğneyi her zamn ayni vurmayin mutlaka değiştirin yerini ve sadece göbeğe burulabilen bir iğne değil bacak baldir kismina ve omuz kisminada yapabilirsiniz kanamasinij sebebide kaslara yakin vurmaniz ve buda kötü sonuçlar elde eder iki parmak arasina sikiştirip biraz havaya kaldirin bu şekilde daha güvenli olmuş olur yavaş bi şekilde ilaci birakin
Kol ve bacak çok acıtır dedi doktorum ilk zamanlar göbekten git bi sol bi sağ olarak yapıyorum ama 2 gündür iğneyi çıkarırken biraz kanıyor bastırınca duruyor
Çok hafif bastirin ama göbeginizde de yer değiştirerek yapin surekli ayni yere yapmayin dediğim gibi iki parmak arasina sikiştirip hava kaldirin o şekilde yapin ve igneyi batirtiktan so ra ilaci yavaş yavaş enjekte edin bu aslinda agir bi iğne onceden hadtane ortami dişinda yapilmiyordu başka bi ilaci uretilince dozu daha düsük ve surekli olmasi hereken bişey oldu için bunu evlerde kendi kendinize yapmakta mümkün oldu
Evet kol ve bacak daha sert oldu için ve kaslari daha yakin sert oldu için ağrisi daha fazladir
Merhaba @30082019 hoşgeldiniz morarma kızarıklık olan yere tekrar vurmayın canınız acır. Bi kol bi göbek şeklinde yurursanız yurulan yerler dinlenir
Ben uzun süredir kullanıyorum bacak ve kol aşırı yakıyo ve acıtıyo kanama ve morarmadan sıkıntı olmaz merak etmeyin arada bendede oluyor
Ben göbekten acısına dayanamadığım için omuzdan yapıyorum. Göbek kadar acımıyor ve morarmıyor benim. Siz de doktorunuza danışıp omuzdan yapabilirsiniz
Bende 117 gundur bu igneyi yapiyorum dogum sonrasi da devam edecek bir süre.Bende karindan cesaret edemedim sag kol sol kol sag bacak sol bacak seklinde ilerliyorum.dr kanama ve morarmanin olabilecegini soylemisti
Mrb benim gobegimde sert hiç karından yapmadım bide korktuğum için hep koldan yapıyorum bacaktan tam olarak nasıl ve neresine yapiliyot kollar.mosmor öldü birde şişiyor bazen apse yapiyor
Omuz da oluyor mu ben kolların yumuşak yerine yaoiyordum
İlk zamanlar benim de eşim yumuşak yerden yapmıştı. Kendim yapamadığım için eczanede yaptırıyorum omuzdan yapıyorlar. Yumuşak yerden kendimiz yaptığımız için damara gelme ihtimali pek olmuyor ama damarları bilenler omuzdan yapıyorlar. Hastane de hemşire de omuzdan yapıyor bana
Şifa olsun inşallah cnim bende hamileliğimin 4 haftasından beri kullanıyor şuan 37+5 günlüğüm her zaman aynı yere vurma ben önce göbek SONRA kol şimdi bacak arada koluma vuruyorum. Cesaretli ol kasma kendini
Teşekkür ederim bacak tam neresine vuruyorsuniz
Şişiyor benimde baya kendim yapıyorum kızım kolumi tutuyor ben vuruyorum
İlacı hızlı veriyorsan belki ondan şişiyordur. Ben yavaş verdiriyorum o zaman çok yakmıyor da hic şişme olmadı bende