Merhaba 21+5 günlük hamileyim ırsi yüksek kolestrolum olduğu için ayrıntılı utrason dan sonra perinotoloji doktoru oksapar kan sulandırıcı igeney baslamami söyledi coraspin içiyordum normalde bu iğneyi kulanann varmı acaba karından yapiliyormus sanırım
Hamileliğimin başından beri kullanıyorum bende 35.haftadayım karnınız büyüdükçe koldan bacaktan yapabilirsiniz
Bennnn 29 olucaz hala kullanıyoruz kollarım mor malesef vurup çek iğneyi sakın parnagınla vurulan yeri ovma kabarıyo
Merhabalar canım eczaneye gittiğin zaman eczacıdan rica et gösterirler daha sağlıklı olur hem birinden görerek yapman biraz yakıyor o kadar onun dışında endişe etme iğnesi baya ince geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Sağolun bende bilemedim reçetede göbekten diyor da yapamadım tedirgin oldum
Öyle yapiyim ozaman bir kez eczanede yada sağlık ocağında olayım sonrasında kendim deniyim teşekkür ederim
İlk 3 ay göbekten vurdum sonra kola geçtim bacaktan bile vuruluyor biri size göstersin sonra eşiniz vursun müsait olunca benim eşim yapıyo
Sizede çok geçmiş olsun evet artık göbeğim kocaman oldu sanırım ordan olmaz ama bende koldan yapayım eşim yapabilir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim
Peki sizlerinde kanama öyküsü oluşumu acaba benim ilk başlarda çok fazla kanamam oldu kalkamdan hep yatmak zorunda kaldım bir ay falan oldu akanamam Durali geçen hafta tekrarları bu ilaçta kanı sulandiriyor ya tekrar edermi acaba kanama her doktor başka şey söylüyor ne yapacağımı sasirdim
Ben 2 düşük yaptıgım için önlem amaclı kullanıyorum
Anladım cokkk geçmiş olsun Rabbim saglilla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim 2. Gebeliğim ilkindede kullandım şimdide kullanıyorum, Göbeğini 2 parmaginla tutabilene kadar göbeğine vur canım. Sonra kol bacağa geçebilirsiniz göbeğinin dört bir yanına vurabilirsin ancak moraran yerlere vurmayın emilim azalıyor
Doğum sonrası 10 gün kadar kullanmıştım
Teşekkür ederim ozaman okadarda korkulacak birşey değil bir çok gebe kullanıyor sonuçta bebege zararı olsa vermezlerdi. bende biraz tedirgin oldum diğer iki gebeligimde kolesterol hastasiydim ve hicbirsey jullaadim bunda yaşımın ileri ne olmasıyla alakalı bir önlem olarak verdiler
Kullanmadığı da kandaki pıhtılaşma oranı arttığında bebeğin beslenmesi bozulup gelişiminde sıkıntı olabiliyor. Bebeğe de sizede zararı yok oksapar kullandığınız aspirinin yüksek mg lisi
Aaaaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim bede kanamalı gebelik geçirdiğim için ya tekrar artarsa diye tedirgin olmuştum