Oksapar - Evox - Clexan ihtiyacım var

Hatay iskenderun’da ikamet ediyorum. Eşimin kendine ait dükkanı var yeni açtı sayılır. Sigortamızı ödeyemediğini söylüyor, bağkuru varmış ama onu da uzun zamandır ödeyemiyormuş. 16 haftalık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekiyor. Önceki gebeliğimde sigortamız vardı ve kutu kutu alıp beş kuruş ücret ödemiyorduk. Şimdi bir kutu ilaca 1000₺ diyorlar. Biliyorsunuz içinde 10 adet var. Bu haftaya gelene kadar sağlıkocağından aldım iğneleri ama orda da bitmiş. Eczanelere sağlıkocaklarına soruşturdum hiçbirinde yok. İskenderun da ikamet edip elinde fazladan clexan, oksapar veya enox iğnesi olan varsa rica edebilirmiyim :face_holding_back_tears: Normalde 0.4lük kullanıyorum ama 0.6lık iğnenin ayarı varmış onu da ayarlayarak kullanabiliyorum. Elinde olanlar lütfen mesajlarınızı bekliyorum :face_holding_back_tears:

Merhaba ben size yardimci olabilirim. Suan 34 haftalik gebeyim. Ne zaman dogum olur bilmiyorum. Ama rapor tarihim aralığa kadar. Eger olursa ben size saglik ocagindan yazdirip 3 er kutu seklinde gonderirim. Dogum olduktan sonra numaranızı atin elazigda yasiyorum bende. Araliga kadar devlet verirse ben size heo gönderirim. Duanizi eksik etmeyin iyi aksamlar

1 Beğeni

Merhabalar ben yeni doğum yaptım elimde 4 kutu oksapar var iletişime geçelim hemen kargoya verelim

1 Beğeni