Öğretmenler gününüz kutlu olsun 👩🏻‍🏫

Merhaba öğretmenlerim sizi tanıyalım mı? Hangi dalda eğitim veriyorsunuz?

Season 8 Teacher GIF by Friends

7 Beğeni

Çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanıyım ama okul öncesi öğretmenliği de yaptım. Hala atanamayanlardanım ama yine de gün bizim günümüz :muscle::tada:

Günümüz kutlu olsun :ribbon:

9 Beğeni

Ben de sağlık alanında meslek edindirme öğretmeniyim. Evlenmeden önce bir okul ile anlaşmıştık bir sınıf daha açılsaydı stajda onları denetleyen hocaları ben olacaktım kısmet değilmiş

4 Beğeni

Aslında annelik başlı başına bir öğretmenlik…

En iyi öğretmen çocuğun annesidir :smiling_face_with_tear:

7 Beğeni

Çocuk gelisimi öğretmeniyim 1 yıldır çalışmıyorum zor bir meslek olsada yapmayınca özluyorsun​:two_hearts: bütün öğretmenlerimizin ve en öndeki anne olan öğretmenlerin günü kutlu olsun​:rose:

8 Beğeni

Okul öncesi öğretmeniyim 7 aydır çalışmıyorum tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun ve tabii evladına herseyin en güzelini öğreten öğretmeye çabalayan tüm annelerindee :heart::heart:

8 Beğeni

Ben bugün okuluma geldim yogun istek üzerine öğretmen arkadaslarla muhabbetteyiz cook özlemisim öğrencilerimi okulumu :heart_eyes:

8 Beğeni

4 Beğeni

Hepinizi tebrik ediyorum :handshake:

Jennifer Lopez Applause GIF by NBC World Of Dance

3 Beğeni

Basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmeler günü kutlu olsun :bouquet::tulip::rose::heart:

7 Beğeni

Atanamayan bir fizik öğretmeni olarak kendi mesleğimi yapamıyor olsamda başta Mustafa kemal Atatürk olmak üzere kendim ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun :smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni

Bende henüz atanamayan sosyal bilgiler öğretmeniyim.Tum kiymetli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum​:cherry_blossom:

7 Beğeni

Ben tam öğretmen sayılmam yarı öğretmenim :smile: ama kimya bölümünden mezunum bebişten dolayı formasyonu yarım bırakmak zorunda kaldım :frowning:

5 Beğeni

Hepimizin günü kutlu olsun dediğiniz gibi en iyi en güzel öğretmenler annelerdir :rose:

5 Beğeni

Merhabalar, ben de atanamamis bir matematik öğretmeniyim özel bir dil kurumunda çalışıyorum ve yıllar geçse de iyi ki öğretmenim diyorum meslegimle gurur duyuyorum tüm meslektaşlarımın da öğretmenler gününü kutlarım.

7 Beğeni

Cihangir’i nereye bıraktın kız, senin yaka iğnen o :joy:

3 Beğeni

Ablasiyla geziyordu o arabayla :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Senden de ayrı durabilir bak :smile:

2 Beğeni

Bu ara etrafi kesfetmeye basladi sanirim degisik ortam olunca sesi cikmiyor günü günü tutmuyor ki gecen gece canıma okudu uyumadi agladı durdu dün gece de mışıl mışıl uyudu besiginde

2 Beğeni