Merhaba öğretmenlerim sizi tanıyalım mı? Hangi dalda eğitim veriyorsunuz?
Çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanıyım ama okul öncesi öğretmenliği de yaptım. Hala atanamayanlardanım ama yine de gün bizim günümüz
Günümüz kutlu olsun
Ben de sağlık alanında meslek edindirme öğretmeniyim. Evlenmeden önce bir okul ile anlaşmıştık bir sınıf daha açılsaydı stajda onları denetleyen hocaları ben olacaktım kısmet değilmiş
Aslında annelik başlı başına bir öğretmenlik…
En iyi öğretmen çocuğun annesidir
Çocuk gelisimi öğretmeniyim 1 yıldır çalışmıyorum zor bir meslek olsada yapmayınca özluyorsun bütün öğretmenlerimizin ve en öndeki anne olan öğretmenlerin günü kutlu olsun
Okul öncesi öğretmeniyim 7 aydır çalışmıyorum tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun ve tabii evladına herseyin en güzelini öğreten öğretmeye çabalayan tüm annelerindee
Ben bugün okuluma geldim yogun istek üzerine öğretmen arkadaslarla muhabbetteyiz cook özlemisim öğrencilerimi okulumu
Hepinizi tebrik ediyorum
Atanamayan bir fizik öğretmeni olarak kendi mesleğimi yapamıyor olsamda başta Mustafa kemal Atatürk olmak üzere kendim ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Bende henüz atanamayan sosyal bilgiler öğretmeniyim.Tum kiymetli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Ben tam öğretmen sayılmam yarı öğretmenim ama kimya bölümünden mezunum bebişten dolayı formasyonu yarım bırakmak zorunda kaldım
Hepimizin günü kutlu olsun dediğiniz gibi en iyi en güzel öğretmenler annelerdir
Merhabalar, ben de atanamamis bir matematik öğretmeniyim özel bir dil kurumunda çalışıyorum ve yıllar geçse de iyi ki öğretmenim diyorum meslegimle gurur duyuyorum tüm meslektaşlarımın da öğretmenler gününü kutlarım.
Cihangir’i nereye bıraktın kız, senin yaka iğnen o
Ablasiyla geziyordu o arabayla
Senden de ayrı durabilir bak
Bu ara etrafi kesfetmeye basladi sanirim degisik ortam olunca sesi cikmiyor günü günü tutmuyor ki gecen gece canıma okudu uyumadi agladı durdu dün gece de mışıl mışıl uyudu besiginde