Öğretmen arkadaşlarım bakar mısınız

Merhaba ben 32. Haftamda doğum iznine ayrılacağım. Ankaraya gideceğim. Fakat doğum sonrası iznim okulun kapanmasına bir hafta kala bitiyor. O bir hafta için Ankaradan izin raporu alsam sıkıntı olur mu görev yaptığım yerden mi almam lazım raporu yardımcı olabilir misiniz

Merhaba esim ogretmen simdi sordum kendisine o sistem kaldirildi istediği yerden rapor alabilir diyor devlet olursa daha iyi diyor ama özel hastanede gecerliymis :blush:

Çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Hocam mesai günleri hariç istediğiniz şehirden rapor alabilirsiniz. Seminer ve okul günleri şehir dışından alınan rapor kabul edilmez çünkü o günlerde göre yerinizde olmak zorundasınız. Okul kapalıyken istediğin şehirden alabilirsin

Benim de iznim okul açılmadan 2 hafta önce bitiyor. Acaba 34e kadar çalışsam mı diyordum, rapor vermezler vs diye

Bebeğim 3 aylıkken tekrar görev yaptığım yere gelmem zor ama hocam

Başka türlü oluru yok mu hocam

Raporu tanıdık varsa kolay ayarlarsınız hocam

İdarenizle konuşun hocam, eğer sorun çıkarmayıp kabul ederse kabul olur. Ben daha önce rahatsızken 1 günlük şehir dışından almıştım müdürüme almadan önce sordum. Rapor alacağım bir mahsuru var mı diye. Normal şartlarda müdürün kabul etmeyip raporu soruşturma yetkisi var çünkü görev zamanı şehir dışından alınan raporu. O yüzden öncesinden konuşun idarenizle

Anladım hocam teşekkür ederim

Bilemedim korktum alamam vs diye, tanıdık değil de her zaman gittiğim sağlık ocağım ve kadın doğum doktorum var