Kizlar bugün cinsiyetimiz kesinleşti 26 haftaligiz doktor kesin erkek dedi birde 5 yasinda kızım var çok şükür
Çok şükür canım ne güzel mutlu olmuşsun sağlıkla gelsin bebiş
İnşallah canım sagol cumlemizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah
Benim de oğlum geliyor Ne güzel bir kızınız var şimdi bir de oğlunuz olacak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Tebrik ederim,sağlıkla gelsin
Kız senesi ve erkek senesi diye bir şey var duymuş musunuz? Merhaba ettim bu sene en çok hangisi doğacak diye.
Ben bunu admine yazıyım bir anket yapsın kız ve erkek diye şıklar yapsın
Bu sene erkek senesi diye söyleniyor ama bilmiyorum
Olabilir
Ben 16 haftama girdim bilerek cinsiyetini öğrenmek istemedim ama bi kaç gündür heyecanlıyım tam kesin görünecek ya şimdi öğrenme arzusu oluştu içime. Başından beri erkek hissediyorum eşimde hep erkek zamiriyle hitap ettiğini farkettik erkek olduğunu nerden biliyorsun dedim Allah söyletti diyor. Ve kimle konuşsam aynı şekilde erkek diyor. Rabbim bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah hepimizinkini. İlk bebeğim 2. De olsa 3. De olsa cinsiyeti farketmez bir anne için farketmemeli de zaten ama insan merak ediyor bir prensesim mi olacak yoksa bir prens mi
Amin inşallah canım
Amin inşallah canım sagol
İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu canım hayirliysa neyse o olsun
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah
Ben hep kız hissetmiştim. Cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm Yani cinsiyeti fark etmiyor ama iste insanın içinde illa ki istediği birsey oluyor
Yani ikinci üçüncü bebeklerde olabilir ama ilk bebekte farketmez bence
Tabi önemli olan sağlıklı olmaları cinsiyet sonraki iş