Oğlumun isminde kararsızlık

Atlas ege mi? ve Çınar mı?

Atlas Ege :blue_heart:

1 Beğeni

Sen ne istiyosun eşin ne istiyo mesela ben hümanur dedim eşime istedigin varsa hümayı degistirmem ama nur u çıkarıp basina sonuna baska bi isim koyabiliriz dedim. Hüma Su oldu :smirk:

1 Beğeni

Eşim atlas ege istemişti aile herkes baska bisey diyince karar veremedik bende sevdim ismi çınar ek olarak beğendik arada kaldik canım

Sen ve eşin atlas ege begendiyseniz bana göre konu kapanmistir bebegim. Kendi kızıma isim secerkende esim disinda herkese konu kapaliydi beraber sectik kim ne derse desin umurumuz olmadi cok can sıkana da kendin dogur kendin koy dedim bitti gitti

1 Beğeni

İlk cocugun adını eşim istemisti Bilal koyduk ikinciyi ben Ömer istedim onu koyduk 3. De de yine benim tercihim olan Tâlha koymayı düşünüyoruz eşimde hiç itiraz etmedi Allah razı olsun ben kimseye sormadım sormamda eşim ve beni ilgilendiren birşey bu çünkü

3 Beğeni

Biz Çınar katacaz :blue_heart:

1 Beğeni

Bende ilk oğlumu çınar istiyodum herkez çınarlar çok yaramaz oluyo dedi​:joy:

Herkeze nie bakıyosunki sizin çocuğunuz . Beni hiçte herkez ilgilendirmez valla eşimle ben ne istiyosak onu koyarım

Ilk defa duydum yaramaz olduğunu

Kuranda geçmiyor diye herkes bisey diyor araştırdım caizmis anlami güzel

Kuran’da geçmesi değil anlaminin güzel olması lazım Çocuklarınıza İsim Koyarken Dikkat! - Son Dakika Haberleri.

1 Beğeni

Caiz tabiki kötü bi anlamj yok Anlamı çınar ağacı işte

1 Beğeni

Bence çınar tek kısa net büyüdüğü zamanlar için klas bir isim durur yeni isimleyi sevmiyorum ben klasikciyim Yusuf Ömer vs gibi gençlik olgunluk dönemlerinde de karizmatik güzel duracak isimler olsun :grinning:

3 Beğeni

Merhaba biz oglumuzun adini Kerem koyduk.Esim cokpisman .Ileri ki yaslarinda adiyla cok dalga gececekler diyo. Cocuguna Kerem adini veren var mi?gercekten cok mu dalga gecilir

Niye canim dalga geçsinler guzel isim

Anlatamiyorum… Edat olan kere ile Kerem isminin anlami ayni dalga gececekler diyor baska da bir sey demiyor Akil verin bana cok zor durumdayim

@esra22 yok canım ya Kerem cömertlik anlamına geliyor ve keremler genelde iyi oluyor sevdiğim bı isim eşin cok gereksiz ayrıntı düşünüyor

1 Beğeni

Evet …malesef herkes birlik olup aklina soktular bu fikri ve inandirdirlar da …off off

Fahriye evcenin oglunun ismi de kerem nie dalga olsun ki. Şaban ayinda dogup ismini şaban veren arkadasim var. Müzeyyen leyla arkadaslarim var yani