Kızlar eşimle daha çocuk isterken öz Türkçe isimlerinden karşımıza Artun çıktı o kadar benimseyip begenmistik şuan aşılama sonucu ikiz gebeliğim var Allah’ıma şükürler olsun ve hala Oğlumuza Artun Avcı olacak öyle düşünüyoruz. Ama etraftan hoş tepkiler almıyorum bize gorede art Mete mert ege efe bunlar hep siradanlasmis geliyor. Tabiki kişiye göre değişir ama aldığım tepkiler üzüyor.
Sen bildigini yap çocugunun ismini sen çagırıcaksın insanların agzı var hep konuşuyor kafanı o yüzden takma içinize hangisi siniyorsa onu koyun derim
Çocuğun ebeveynleri sizsiniz. Kimsenin mudahale etmesine yorum yapmasina izin vermeyin . Ben de oglumun ismini Arel koyacagim rabbim nasip ederse. Esimin ailesi de benim ailemde ayy o nasil isim dedi ikimizde severken ismiyle sevmezsiniz güzel hitapta bulunursunuz diyip gectik. Cocuk sahibi olmak istedigin surecte gebeliginde kimse seninle tam anlamiyla olmayacak bir de ismine laf yapacak oldu canımmm. He de gec sıkma canını ben cok begendim ismini
Biz de Teoman adına karar kıldık. Çevreden duyan göbekli teyzeler auuu o nası isiimm hasan var Ahmet var Mehmet var onlardan koyun deyip durdular. Beğenmeyen oğluma seslenmesin konu kapanmıştır dedim. Alınan alınsın umrumda değil. Tebrik edip dua etmek varken her boka laf etmesinler. Artun gayet hoş
Tomris’in eşiydi sanırım Artun cok guzel bir isim. Bende bebegimin ismimi kimseye söylemedim henuz gereksiz yorum almak istemiyorum cunku. Aileden biri ismini sordu gecen soylemeyince aman eski isim olmasın diye yorum yaptı. Ben eski isimleri seviyorum orijinal ve agır duran isimleri. Esimle ben begendik baskalarının dusuncesi onemli degil
Kesinlikle öyle
Çocuk sizin diyilmi sen dogurmuyormusun eşinle senin sevginden yaranmadimi siz büyüdub yetisdirmeyecekmisiniz en iyi en kötü halinde siz olmayacakmisiniz diyer insanlar bir zahmet burnunu sokmasinlaar kimse senin ağrılı acılı anında yanında olmayacak şimdide olmasınlar bir zahmet ne isdiyorsaniz onu koyun
Bende aden ismi koyucam one öyle yok adet gibi yok adem aden nedir falan ay dedim sizene acaba sende umursama sinir ziplatirlar