Oğlum kakasını yapmakta zorlanıyor bı yardımcı olurmusunuz

Kızlar45 günlük oğlum var emziriyorum emerken ıkınıyor kakasını yapmak için kıpkırmızı oluyor yapamıyor mama veriyorum ıkınıyor mama boğazında kalıyor çok zorlanıyor arada yapıyor ama bebeğin çok zorlanıyor ona fayda olucak bir çözüm yolu bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ?

Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Öncelikle kullandığınız mama gaz yapıyor olabilir mama değişikliği sağlayın gazlı bebekse eğer sma comfort çok iyi bir mama hem kilo açısından hemde gaz kabızlık açısından birde mamasına 1çk kadar zeytinyağı koyun her mamasına değil ve mamayı yaparkende bazen mamasını 30 cc yapıyorsanız suyunu 32 cc ksdar koyun azıcık geçsin suyu karnına ılık bez koyun masaj yapın birde zeytnyağı ile poposunu azıcık uyarın kabızsa eğer şuan rahaatlatır onu benim bebeğim hem kabız hem kolikti ben böyle yaparak anca rahatlatıyordum

Mama Aptamil mamadan yapmıyor bunu ilden beri kullanıyorum daha yeni 1 haftadır böyle dediginizi yapacağım teşekkür ederim

Aptamil kabızlık ve gaz yapabilen bir mama şeker oranı yüksek ve diğer mamalara göre daha zor çözünüyor bebeklerin ilk 28 gün gz kabızlık sorunu olmuyor sonrdan oluyor o yüzden ilk zamanlar etkilenmemiş olabilirsinz

Gazı vardır gaz damlası alın benimde oglum kızarırdi cok ikinirdi yavrum damla ise yaradi

Canım karnına hafiften masaj yap, egzersiz falan yaptır, bir de popişine sıvı yağ öneriyor bazı doktorlar. Masaj yap narin narin iyi gelir o

Mamasinin suyunu biraz daha fazla koyup tabiri caizse cıvık yapabilirsiniz

2 çeşit gaz Damlasi var kullanıyorum ama yinede ayni

Evet şuan öyle yapıyorum ama aynı bi işe yaramadi

50 günlük kadar benimki de aynısını yaşıyor malesef çok ağlıyor biraz kucağımda gezdiriyorum ters tutup sırtına masaj filan yapıyorum sakinleşmek için dün bir doktorun videosuna denk geldim kaka yapmak için değil aslında gaz çıkaramadığı için öyle yaparlarmış

Birazda poposunun oraya yağ degilde sabunu islatip sürebilirsiniz ablam öyle yapiyodu yigenimde çok çekti o yönden