Ödem problemi

İkizlere 18 haftalık hamileyim 15. Haftadan beri çok fazla odemim var ayaklarım öyle sisiyorki aynı zamanda sağ kolum çok erken degilmi suyu bolca tüketiyorum calimsiyorum ayakta durmuyorum dün 1-2 saat sahilde kamp sandalyesinde oturdum o oturmak bile yaramıyor görenler şok oluyor bu kadar şişmesine bende hayret ediyorum bu hafta kontrolüm var doktoruma da söyleyeceğim

E erken değil mi ödem o hafta gerçi bende var ama hangi hafta oldu bilemiyorum çünkü hamile kaldığım günden beri terlikle geziyorum

Banada erken geldi ama çok odemliyim ikiz.oldugu için mi acaba dedik

Bak olabilir bu

Progestan kullaniyorsaniz oda yapiyor

Album olabilir bnde de vardi kesinlikle bi album testi yapsnlar

Benim 14. Haftamda başlamıştı ödem sorunum soğuk kopmleks yapın yürüyüş yapmaya özen gösterin en azından biraz rahatliyo özellikle sabahları kalkınca çok kötü şişkinlik oluyodu ayaklarimda ya soğuk zemine basiyodum yada soğuk suda tutuyodum yine idare ediyodum o şekilde birde tuzu azaltin oda etki ediyo bol su için maden suyu tüketin

Benimde 31den sonra başladı şişmeye varisler oluştu akşamları ingiliz tuzu var ona koyuyorum rahatlatıyor baya bende yüksek tansiyon var ondan olabilir dedi doktor onun. Dışında normalmiş birşey yapmiyorlar

Bende çok erken şişmeye başlamıştım ama öyle böyle değil. Gebeliğimin son 1 haftası gebelik zehirlenmesi yaşamışım, meğer sismelerim ondanmis. Allah’tan bebeğime bişey olmadı. Çok dikkat edin ve doktorunuza soyleyin

Kesinlikle tuzu kesin tyzsuz beslenmeye calisin. Bide tansiyonunuzu ara ara ölçün. O haftada erken ama havalarin etkisi de cok olabilir. Doktorunuza mutlaka soyleyin. Belki vitamin hormon falan bakar