Ödem ne zaman geçer

Merhaba
Bacaqlarimda odem var doguma giderken acisi gecer mi

1 Beğeni

@Aysel1 Türkçe biliyorsanız Türkçe yazabilir misiniz ? Daha iyi yardımcı olmak adına :cherry_blossom:

Kızzz @NURAN sen nasıl oldun sancın ağrın açılman nasıl hastanede misin evde mi

1 Beğeni

@Glsh887 Teşekkür ederim canım sorduğun için :hibiscus: Evdeyim hala, gitmedik daha hastaneye. Sancılarım devam ediyor. Düzenli gidiyordu ama sonradan geri düzensizleşti. O yüzden sancı sıklığını takip etmekte zorlanıyorum. Herşey hazır zaten. Yarın gitmeyi düşünüyoruz inşallah hastaneye :pray:

1 Beğeni

Rica ederim canımm ne demekk ayy burda doğumu yaklaşanları görünce ben heyecanlanıyorum uuff daha benim doğumuma çok var çok öerak ediyorum acaba kime benzeyecek nasıl bişey diye :see_no_evil:

2 Beğeni

Sayılı gün çabuk geçiyor canım. Ben de bu bebeğim kime benzeyecek diye merak ediyorum :grin:

2 Beğeni

@NURAN Bu sana benzesin ya​:joy::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Beğeni

İnşallah canım :grin::joy: @FidanUğur

Bacaqlarimda odem var wiwdi doguma giderken acisi kecermi

bende de şiş 8ci ayımdayım ayaklarnı yüksekte tut fazla su içme geçer

Ödem hamilelikte geçmiyor @Nergiz13 @Aysel1
Dogumdan sonra geciyor.
Normal bir sey ödem olmak benim el ve ayagımda var.
Ayakda cok durmamak gerek hamile kadın son aylara yaklaşdıgı icin bebek agirlik yapiyor diye.
Doktor uzanmamı soyeldi bana dahada şişmesin diye.

Su icmeye gelince (hamilelikte su icmek faydalı doktora sordum fazladan su iciyorum zararmı diye,hayır zararlı deyil aksine iyi,icmeye devam et sen dedi.
Bebegin suyu bitmemeli.
Bebeklerin amniyon sıvısı her 3 saatden bir degişiyor anne su icdigi zaman.
Anne az su icerse çiş yapdigi suda kalir bebek ve onu yutup tekrar ifraz edip yine yutmasi zararlı.organlarina mikrop sala bilir.
O yuzden su icmek gerekiyor hamilelikte suyu azaltmamak lazım .