Oda termometresi tavsiyesi

Bebek doğduktan sonra oda sıcaklığı dikkat edilmesi gereken önemli bir kriterdir. Odanın sıcaklığı ve nem derecesine dikkat etmek gerekiyor.

Tavsiye edebileceğiniz, sizin veya etrafınızdakilerin kullanıp memnun kaldığı dijital oda termometresi var mı?

Bazı ürünler bebek banyo suyunu da ölçmeyi sağlıyormuş, kullanışlı mıdır böyle ürünler?

3 Beğeni

Valla ben böyle konularda her ne kadar çocuk gelişim uzmanı olsam da gelenekselciyim ve fuzuli masraf olarak görüyorum biraz :grin: Suyun ya da odanın sıcaklığını anneden başkası en iyi ölçemez bence :joy: Oda çok sıcaksa bebeği ince giydirmek yeterli, terlemesini önlemek yeterli benim için. Banyo suyu için de ılık olması yeterli ki zaten onu bebeğiniz için anlayabiliyorsunuz :blush:

2 Beğeni

Su termometresi benim için de gereksiz ama oda termometresini gerekli olduğunu düşünüyorum nem falan da ölçüyor.
Weewell aldık biz

2 Beğeni

İlk zamanlar ben de kolumu sokarım ılıksa tamam diyordum, sonradan paniklemeye başladım ya anlayamazsam diye​:joy: oda sıcaklığı biraz tedirgin ediyor beni, nem oranı vs. Bebeğin burnu tıkanabiliyormuş, yavrum tıkanmasın​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Weewell benim de favori listemde ama oda termometresi değil​:joy: ateş ölçer olarak onu beğenmiştim, su sıcaklığını da ölçüyormuş diye attım favoriye​:joy:

2 Beğeni

İçinizdeki tedirginliği içimde hissettim :rofl:
Başta böyle ince düşünceler cok oluyor sonra alışıyorsun
Çok tatlı bir annesin :star_struck:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Ben de ateş ölçer arıyordum, Weewell’e bakayım ben de o zaman :blush:

1 Beğeni

Ortamlarda anayım ben ana diye dolanıyorum zaten biri bir şeyimi eleştirince :joy:
Çok teşekkür ederim, o senin tatlılığın​:heart_eyes::heart:

2 Beğeni

Evet bakabilirsin, ben de tavsiye üzerine atmıştım onu favoriye​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben de ben gebeyim diye dolaşıyorum :joy::joy::joy::joy: @duygugillerdenbiri

2 Beğeni

Ben evde kendim yoğurt mayaladığım için çeyizime bir termometre almıştım ama parmağımla bakıyorum ısıya o yüzden ihtyaç duymadım, bebeğin banyo suyu için onu kullanacağım. Oda termometresi olarak ise fotoğrafta olanı aldım. Hem bebeğin uyku ve emzirme saatlerini kontrol ederim hem de termometre olarak kullanırım diye düşündüm :smiling_face:

3 Beğeni

Mantıklı ve uygunmuş aslında. Gereksiz görsem de şimdi kararsız kaldım bak :joy: @İlknur Aklımı bulandırdın bak şimdi İlknuuurrr :joy::joy::star_struck::star_struck:

2 Beğeni

Neye niyet neye kısmet​:joy: bu ürün iyiymiş gayet uygun da piyasadaki ürünlere göre

2 Beğeni

Bir de indirimli oluyor sepete ekleyince. Ben 130 tl ye almıştım. Duvar saatim de yok evimde o yüzden benim için ekstra ihtiyaçtı :smiling_face:

1 Beğeni

@eceaydın :bouquet:

1 Beğeni